|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
روش تشخیص زعفران اصل از تقلبی این روش اش خیلی ساده است و بدون امکانات فقط با داشتن یک لیوان آب و زعفران می تونید تست اش کنید.
یه لیوان شیشه ای آب
دو سه تا پر زعفران رو بریزید داخل آب، ببینید چجوری رنگ داره پس می ده ؟
اگه رنگ زرد رو یواش یواش داره به آب پس می ده یعنی زعفران اصله و واقعی هست .
اگه یهو رنگ نارنجی یا قرمزی رو سریع به آب پس داد زعفران تون مورد داره و زعفران خالص و اصل نیست.
حالا سوال شاید این باشه، بر اساس علمی داره چه اتفاقی می افته ؟ چرا زرد از همه جا ؟ مگه زعفران قرمز نیست ؟ خوب باید رنگ اش قرمز بشه نه زرد!
من عاشق این ام که هر چیزی رو با دلیل اش بفهمم، و اگه موضوعی رو با دلیل اصلی اش متوجه بشم دیگه محاله یادم بره همیشه توی ذهنم می مونه. واقعا سوال درستی هست چرا رنگ اش زرد بشه از همه جا ؟ آخه کلاه زعفران که قرمز هست و وقتی هم که دم می کنیم زعفران رو دیدید روی برنج رنگ نارنجی می ده.
پس چرا من گفتم رنگ زرد باید به آب بده ؟ به نظرتون اشتباه تایپی بوده ؟ اشتباه فهمیدنی بوده ؟
نه اصلا ! یادتونه گفتم عامل رنگ دهی زعفران کروسین هست؟ اونجا من توی مقاله کروسین چیست؟ یادتون می یا د گفتم کروسین چه رنگی هست؟ و عامل اصلی رنگ دهی زعفران همین کروسین هست ؟ آفرین گفتم کروسین زرده.
وقتی زعفران اصل باشه، کروسین که توش هست با آب حل میشه و شروع می کنه رنگ اش رو پس دادن. و میشه زرد رنگ بعدا که بمونه رنگ اش غلیط میشه ولی همون موقع کم کم رنگ زرد رو پس می ده.
روش تشخیص زعفران اصل از تقلبی این روش اش خیلی ساده است و بدون امکانات فقط با داشتن یک لیوان آب و زعفران می تونید تست اش کنید.
یه لیوان شیشه ای آب
دو سه تا پر زعفران رو بریزید داخل آب، ببینید چجوری رنگ داره پس می ده ؟
اگه رنگ زرد رو یواش یواش داره به آب پس می ده یعنی زعفران اصله و واقعی هست .
اگه یهو رنگ نارنجی یا قرمزی رو سریع به آب پس داد زعفران تون مورد داره و زعفران خالص و اصل نیست.
حالا سوال شاید این باشه، بر اساس علمی داره چه اتفاقی می افته ؟ چرا زرد از همه جا ؟ مگه زعفران قرمز نیست ؟ خوب باید رنگ اش قرمز بشه نه زرد!
من عاشق این ام که هر چیزی رو با دلیل اش بفهمم، و اگه موضوعی رو با دلیل اصلی اش متوجه بشم دیگه محاله یادم بره همیشه توی ذهنم می مونه. واقعا سوال درستی هست چرا رنگ اش زرد بشه از همه جا ؟ آخه کلاه زعفران که قرمز هست و وقتی هم که دم می کنیم زعفران رو دیدید روی برنج رنگ نارنجی می ده.
پس چرا من گفتم رنگ زرد باید به آب بده ؟ به نظرتون اشتباه تایپی بوده ؟ اشتباه فهمیدنی بوده ؟
نه اصلا ! یادتونه گفتم عامل رنگ دهی زعفران کروسین هست؟ اونجا من توی مقاله کروسین چیست؟ یادتون می یا د گفتم کروسین چه رنگی هست؟ و عامل اصلی رنگ دهی زعفران همین کروسین هست ؟ آفرین گفتم کروسین زرده.
وقتی زعفران اصل باشه، کروسین که توش هست با آب حل میشه و شروع می کنه رنگ اش رو پس دادن. و میشه زرد رنگ بعدا که بمونه رنگ اش غلیط میشه ولی همون موقع کم کم رنگ زرد رو پس می ده.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا