|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
بریم ببینیم که چطوری میشه گل زعفران رو با روش های مختلف پاک کنیم ؟ یا چطوری میشه زعفران رو از گل اش جداسازی کنیم؟
می دونید که دستگاهی هنوز به تولید انبوه نرسیده که بشه به روش دستگاهی و مکانیزه گل زعفران رو کامل و تمیز پاک کنه و کلی هزینه شرکت های خصوصی و دولتی دادن که همچین دستگاهی اختراع بشه که این دستگاه ها چند تایی اختراع شدن ولی به تولید انبوه هنوز چیزی نرسیده.
برای همین کل این فرآیند پاک کردن و جدا سازی قرمزی از گل زعفران دستی هست و نیاز به کارگر و نیروی انسانی برای این بخش داریم.
3 روش پاک کردن داریم که قراره بهتون یاد بدم. پس با من همراه بشید تا بریم سراغ آموزش اش
این روش، رو برای کشاورزانی توصیه می کنیم که قصد دارند زعفران نگین تولید کنند.
کافیه از قسمت 3 شاخه قرمزی کلاله ها رو جدا سازی کنید. دقیقا شکل رو ببینید
در روش نگین پاک، شما حتما باید 3 کلاله از همدیگه جدا باشه و تک تک کلاله ها به صورت مجزا بدون 3 بندی خواهند بود .
نکته مهم در روش نگین پاک ، انتهای کلاله های قرمز که خامه زعفران قرار گرفته که بهش به اصطلاخ ریشه زعفران گفته میشه بهتره حتما جداسازی بشه برای اینکه قرمزی زیادی همراه خودش داره و این ریشه زعفران رو چه برای فروش چه برای مصرف خود منزل تون حتما بردارید چون حیف اون همه زعفرانی هست که به سر خامه چسبیده و حتما اون بخش رو جدا سازی کنید.
اگه دوست داشتید که به روش دختر پیچ زعفران ها رو تمیز کنید کافیه کل کلاله قرمز رنگ به همراه خامه زعفران رو با هم از گلبرگ بنفش زعفران جدا کنید و همگی رو به شکل یک دسته روی هم روی هم بزارید و بعد خشک کنید.
روش خشک کردن دسته یا زعفران دختر پیچ یا رشته کامل به شکل سنتی یه نکته و قلقی داره که حتما مقاله مربوط بهش رو بخونید.
این روش در قائنات و خراسان جنوبی رواج بیشتری داره و سایر شهرستان ها کمتر به سراغ چنین روشی می روند. پاک کردن زعفران به روش دخترپیچ در ظاهر کاری سخت است ولی در واقعیت بعد از 3-4 روزی که با این روش پاک کنید متوجه می شوید از نظر زمانی تفاوت چندانی با سایر روش ها ندارد.
کافیه از سر 3 بند کلاله ها بگیرید و اونها رو از خامه جدا کنید این روش یعنی پوشال مقداری سفیدی در انتهای کلاله باقی می مونه که ظاهر کلاله ها رو زشت می کنه اما اما برای اون دسته از افرادی که خامه زعفران تمایلی ندارند دربیارند روش عالی محسوب میشه چون کل بخش قرمزی کامل کشیده شده و هیچ قرمزی به کلاله باقی نمانده است.
نکته بسیار مهم : در تجارت زعفران کشاورزان زیادی هستن که زعفران خود را به روش پوشال تمیز می کنند، اما جالب است بدانید در خرده فروشی زعفران ما به هیچ عنوان زعفران پوشال نداریم!!! یعنی برای مصرف کننده نهایی ما زعفران هایی مثل نگین و دختر پیچ و سرگل رو داریم اما زعفرانی به نام پوشال اصلا نیست!
و جالب اینجاست که زعفران سرگل اصلا در روش های پاک کردن زعفران وجود نداشت پس چطوری موقع که زعفران به دست مصرف کننده نهایی می رسد زعفران سرگل اسم اش پا به عرصه وجود می گذارد و اسم پوشال جذف می شود؟؟
این یه مهارت هست که کار من و شما نیست! زعفران های بنظر زشت و اصل کشاورز که بهش پوشال میگیم رو وقتی تاجرمی خره به یکسری کارگاه های مخصوص می برند و در ازای یک کیلو زعفران پوشال بهشون 950 گرم زعفران سرگل تحویل می دهند و کسی که اهل تقلب باشد در همین فرآیند تبدیل شدن زعفران پوشال به سرگل می تواند این کار را انجام دهد.
بریم ببینیم که چطوری میشه گل زعفران رو با روش های مختلف پاک کنیم ؟ یا چطوری میشه زعفران رو از گل اش جداسازی کنیم؟
می دونید که دستگاهی هنوز به تولید انبوه نرسیده که بشه به روش دستگاهی و مکانیزه گل زعفران رو کامل و تمیز پاک کنه و کلی هزینه شرکت های خصوصی و دولتی دادن که همچین دستگاهی اختراع بشه که این دستگاه ها چند تایی اختراع شدن ولی به تولید انبوه هنوز چیزی نرسیده.
برای همین کل این فرآیند پاک کردن و جدا سازی قرمزی از گل زعفران دستی هست و نیاز به کارگر و نیروی انسانی برای این بخش داریم.
3 روش پاک کردن داریم که قراره بهتون یاد بدم. پس با من همراه بشید تا بریم سراغ آموزش اش
این روش، رو برای کشاورزانی توصیه می کنیم که قصد دارند زعفران نگین تولید کنند.
کافیه از قسمت 3 شاخه قرمزی کلاله ها رو جدا سازی کنید. دقیقا شکل رو ببینید
در روش نگین پاک، شما حتما باید 3 کلاله از همدیگه جدا باشه و تک تک کلاله ها به صورت مجزا بدون 3 بندی خواهند بود .
نکته مهم در روش نگین پاک ، انتهای کلاله های قرمز که خامه زعفران قرار گرفته که بهش به اصطلاخ ریشه زعفران گفته میشه بهتره حتما جداسازی بشه برای اینکه قرمزی زیادی همراه خودش داره و این ریشه زعفران رو چه برای فروش چه برای مصرف خود منزل تون حتما بردارید چون حیف اون همه زعفرانی هست که به سر خامه چسبیده و حتما اون بخش رو جدا سازی کنید.
اگه دوست داشتید که به روش دختر پیچ زعفران ها رو تمیز کنید کافیه کل کلاله قرمز رنگ به همراه خامه زعفران رو با هم از گلبرگ بنفش زعفران جدا کنید و همگی رو به شکل یک دسته روی هم روی هم بزارید و بعد خشک کنید.
روش خشک کردن دسته یا زعفران دختر پیچ یا رشته کامل به شکل سنتی یه نکته و قلقی داره که حتما مقاله مربوط بهش رو بخونید.
این روش در قائنات و خراسان جنوبی رواج بیشتری داره و سایر شهرستان ها کمتر به سراغ چنین روشی می روند. پاک کردن زعفران به روش دخترپیچ در ظاهر کاری سخت است ولی در واقعیت بعد از 3-4 روزی که با این روش پاک کنید متوجه می شوید از نظر زمانی تفاوت چندانی با سایر روش ها ندارد.
کافیه از سر 3 بند کلاله ها بگیرید و اونها رو از خامه جدا کنید این روش یعنی پوشال مقداری سفیدی در انتهای کلاله باقی می مونه که ظاهر کلاله ها رو زشت می کنه اما اما برای اون دسته از افرادی که خامه زعفران تمایلی ندارند دربیارند روش عالی محسوب میشه چون کل بخش قرمزی کامل کشیده شده و هیچ قرمزی به کلاله باقی نمانده است.
نکته بسیار مهم : در تجارت زعفران کشاورزان زیادی هستن که زعفران خود را به روش پوشال تمیز می کنند، اما جالب است بدانید در خرده فروشی زعفران ما به هیچ عنوان زعفران پوشال نداریم!!! یعنی برای مصرف کننده نهایی ما زعفران هایی مثل نگین و دختر پیچ و سرگل رو داریم اما زعفرانی به نام پوشال اصلا نیست!
و جالب اینجاست که زعفران سرگل اصلا در روش های پاک کردن زعفران وجود نداشت پس چطوری موقع که زعفران به دست مصرف کننده نهایی می رسد زعفران سرگل اسم اش پا به عرصه وجود می گذارد و اسم پوشال جذف می شود؟؟
این یه مهارت هست که کار من و شما نیست! زعفران های بنظر زشت و اصل کشاورز که بهش پوشال میگیم رو وقتی تاجرمی خره به یکسری کارگاه های مخصوص می برند و در ازای یک کیلو زعفران پوشال بهشون 950 گرم زعفران سرگل تحویل می دهند و کسی که اهل تقلب باشد در همین فرآیند تبدیل شدن زعفران پوشال به سرگل می تواند این کار را انجام دهد.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا