|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
تولید زعفران در ایران آیینهی تمام نمای تولید زعفران در جهان است. این ادعا یک شعار نیست چراکه از کل زعفران تولید شده در دنیا ۹۰ درصد در ایران و ۱۰ درصد در سایر کشورها و به صورت غیر متمرکز تولید میشود.
تولید زعفران ایران دارای آمار رسمی و دقیقی نیست و ارقام ارائه شده بر اساس تحلیلها و گزارش خبرگزاریها اعلام میشود. البته جهاد کشاورزی هر از چندسالی یک گزارش از کاشت زعفران ارائه میدهد که برای محصول استراتژیکی همچون زعفران که سهم قابل توجهی در صادرات غیر نفتی ایران را دارد به هیچ وجه قابل قبول نیست.
مناطق زعفران خیز یا شهر های حاصل خیز زعفران ایران را میتوانید در صفحه ای که لینک کرده ایم مشاهده کنید و کلیه ی نکات مربوط کشت،آبیاری و کوددهی به شهر خود را بررسی کنید.
تا سال ۱۳۹۹ سطح زیر کشت زعفران در ایران به ۱۲۵ هزار هکتار و میزان زعفران خشک برداشت شده به ۵۰۰ تن میرسد. همانطور که گفتیم عمده میزان این زعفران به واسطه ۳ هاب واسط اصلی به بیش از ۱۰۰ کشور جهان صادر میشود و باقی آن در داخل کشور مصرف میشود.
با یک حساب سرانگشتی میتوانیم میتوانیم میانگین بازدهی تولید زعفران را حساب کنیم. در حساب و کتاب خود به عدد ۴ تا ۵ کیلوگرم در هر هکتار میرسیم که عددی بسیار ناچیز است. میزان قابل قبول برای بازدهی مزارع زعفران باید چیزی نزدیک به ۱۵ کیلوگرم در هر هکتار باشد.
خاک هر کشور یکی از با ارزشترین منابع آن کشور است و متعلق به مردمان آن کشور است و این وظیفه همهی ماست که با کسب علم و دانش و افزایش آگاهی در راستای افزایش بازدهی کاشت زعفران تلاش کنیم.
بسیاری از دوستان به خرده میگیرند که امکان ندارد بتوان از یک هکتار مزرعه زعفران ۲۰ کیلو زعفران خشک برداشت کرد. این موضوع نهتنها امکانپذیر است بلکه باید هم همینگونه باشد و تا وقتی این تصور وجود دارد که نمیشود به این بازدهی رسید هیچگاه نمیتوانیم به آن دست پیدا کنیم.
هر گاه که قبول کنیم چنین چیزی امکان دارد به دنبال تحقق آن خواهیم رفت. با همت و غیرتی که خاص یک کشاورز است به دنبال راههای افزایش بازدهی مزرعه خودمان خواهیم رفت و کارمان را خواهیم کرد. باقی داستان را نیز به خدا میسپاریم.
اکنون در اینجا قصد داریم تولید زعفران در ایران را با در مقیاس استانهای مختلف بررسی کنیم تا یک دید کلی از وضع تولید زعفران به دست بیاوریم.
کشت زعفران در خراسان از اصلیترین منابع تولید زعفران در ایران است. سه استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی به ترتیب بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص دادهاند.
خراسان رضوی با چیزی نزدیک به ۸۵ هزار هکتار کشت زعفران بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص داده است. پس از آن خراسان جنوبی با ۱۵ درصد از زعفران تولید شده و با سطح زیر کشت حدودی ۱۵ هزار هکتار در جایگاه دوم قرار دارد.
خراسان بزرگ به تنهایی ۹۰ درصد از زعفران کشور را تولید میکند. مدتهاست که خراسانیها زعفران کشت میکنند و با آن خو گرفتنهاند. به بیانی دیگر زعفران قسمت مهمی از زندگی اهالی این منطقه است.
استان کرمان پس از ۳ استان خراسانی یکی از پیشتازان کشت زعفران است و سطح زیر کشت زعفران در کرمان به ۱۶۰۰ هکتار میرسد. در بیشتر شهرهای کرمان از جمله زرند، شهر بابک، بافت، سیرجان، بردسیر و ریگان کشت زعفران انجام میشود.
بازدهی زعفران در این استان نیز چیزی در حدود ۳ تا ۴ کیلوگرم در هکتار است که به شدت کم است و باید با انجام روشهای کشت جدیدتر اقدام به افزایش بازدهی کشت در این منطقه ها شویم.
لازم به ذکر است که تعداد قابل توجهی از مشتریان از اهالی خونگرم استان کرمان هستند و ما افتخار میکنیم که با چنین مردمانی همکاری داشته ایم.
اصفهان در کنار کرمان و فارس و یزد و پس از ۳ استان خراسانی بیشترین میزان سطح زیر کشت و تولید زعفران ایران را دارد. سطح زیر کشت در این استان چیزی نزدیک به ۱۳۰۰ هکتار می باشد.
در غالب نقاط استان اصفهان کشت زعفران انجام میشود. شهرستانهای گلپایگان، نطنز، نجفآباد، تیران، کرون، شاهینشهر، میمه، اصفهان و نائين از جمله این شهرستانها میباشند.
در مورد کشت زعفران در اصفهان مقالهی جامع و کاملی در سایت منتشر کردهایم که میتوانید از لینک زیر به آن دسترسی داشته باشید.
با یک حساب سرانگشتی میتوانیم میتوانیم میانگین بازدهی تولید زعفران را حساب کنیم. در حساب و کتاب خود به عدد ۴ تا ۵ کیلوگرم در هر هکتار میرسیم که عددی بسیار ناچیز است. میزان قابل قبول برای بازدهی مزارع زعفران باید چیزی نزدیک به ۱۵ کیلوگرم در هر هکتار باشد.
خاک هر کشور یکی از با ارزشترین منابع آن کشور است و متعلق به مردمان آن کشور است و این وظیفه همهی ماست که با کسب علم و دانش و افزایش آگاهی در راستای افزایش بازدهی کاشت زعفران تلاش کنیم.
بسیاری از دوستان به خرده میگیرند که امکان ندارد بتوان از یک هکتار مزرعه زعفران ۲۰ کیلو زعفران خشک برداشت کرد. این موضوع نهتنها امکانپذیر است بلکه باید هم همینگونه باشد و تا وقتی این تصور وجود دارد که نمیشود به این بازدهی رسید هیچگاه نمیتوانیم به آن دست پیدا کنیم.
هر گاه که قبول کنیم چنین چیزی امکان دارد به دنبال تحقق آن خواهیم رفت. با همت و غیرتی که خاص یک کشاورز است به دنبال راههای افزایش بازدهی مزرعه خودمان خواهیم رفت و کارمان را خواهیم کرد. باقی داستان را نیز به خدا میسپاریم.
اکنون در اینجا قصد داریم تولید زعفران در ایران را با در مقیاس استانهای مختلف بررسی کنیم تا یک دید کلی از وضع تولید زعفران به دست بیاوریم.
کشت زعفران در خراسان از اصلیترین منابع تولید زعفران در ایران است. سه استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی به ترتیب بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص دادهاند.
خراسان رضوی با چیزی نزدیک به ۸۵ هزار هکتار کشت زعفران بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص داده است. پس از آن خراسان جنوبی با ۱۵ درصد از زعفران تولید شده و با سطح زیر کشت حدودی ۱۵ هزار هکتار در جایگاه دوم قرار دارد.
خراسان بزرگ به تنهایی ۹۰ درصد از زعفران کشور را تولید میکند. مدتهاست که خراسانیها زعفران کشت میکنند و با آن خو گرفتنهاند. به بیانی دیگر زعفران قسمت مهمی از زندگی اهالی این منطقه است.
استان کرمان پس از ۳ استان خراسانی یکی از پیشتازان کشت زعفران است و سطح زیر کشت زعفران در کرمان به ۱۶۰۰ هکتار میرسد. در بیشتر شهرهای کرمان از جمله زرند، شهر بابک، بافت، سیرجان، بردسیر و ریگان کشت زعفران انجام میشود.
بازدهی زعفران در این استان نیز چیزی در حدود ۳ تا ۴ کیلوگرم در هکتار است که به شدت کم است و باید با انجام روشهای کشت جدیدتر اقدام به افزایش بازدهی کشت در این منطقه ها شویم.
لازم به ذکر است که تعداد قابل توجهی از مشتریان از اهالی خونگرم استان کرمان هستند و ما افتخار میکنیم که با چنین مردمانی همکاری داشته ایم.
اصفهان در کنار کرمان و فارس و یزد و پس از ۳ استان خراسانی بیشترین میزان سطح زیر کشت و تولید زعفران ایران را دارد. سطح زیر کشت در این استان چیزی نزدیک به ۱۳۰۰ هکتار می باشد.
در غالب نقاط استان اصفهان کشت زعفران انجام میشود. شهرستانهای گلپایگان، نطنز، نجفآباد، تیران، کرون، شاهینشهر، میمه، اصفهان و نائين از جمله این شهرستانها میباشند.
در مورد کشت زعفران در اصفهان مقالهی جامع و کاملی در سایت منتشر کردهایم که میتوانید از لینک زیر به آن دسترسی داشته باشید.
همدان آشیانهی اولیه و تاریخ شکلگیری زعفران است. به گفته مورخان اولین محلی که زعفران در آن تولید میشده است در همدان کنونی بوده واز لحاظ تاریخی به زمانهای بسیار دور بازمیگردد.
همدان به واسطه دارا بودن شرایط فوقالعاده آب و هوایی و شرایط خوب از لحاظ وجود زمین مرغوب و نیروی انسانی کافی به شدت مستعد کشت زعفران میباشد. سطح زیر کشت زعفران در استان همدان چیزی در حدود ۲۷۰ هکتار میباشد.
شهرستانهای کبودراهنگ، ملایر، تویسرکان، همدان، بهار، رزن و قهاوند از جمله شهرستانهای همدان هستند که کشت زعفران در آنها انجام میشود.
یکی دیگر از استانهای پیشتاز در کشت زعفران استان قزوین و به ویژه جنوب این استان میباشد. سطح زیر کشت زعفران در استان قزوین هماکنون چیزی در حدود ۸۰ هکتار است.
در مورد کاشت زعفران در قزوین نیز مقالهای جامع نوشتهایم که از طریق لینک زیر میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.
کشت زعفران در فارس
فارس نیز یکی از استانهای سرآمد در کاشت زعفران است. سطح زیر کشت زعفران در این استان حدود ۱۱۰۰ هکتار و میزان تولید زعفران آن حدود ۴۰۰۰ کیلو میباشد.
در بیشتر نقاط استان فارس از جمله استهبان، نیریز، سروستان، اقلید، مرودشت، شیراز و سپیدان کشت زعفران انجام میشود. میانگین برداشت زعفران از هر هکتار در این استان چیزی در حدود ۴ کیوگرم در هکتار میباشد که همگام با میانگین کشوری میباشد.
گروه افتخار میکند که توانسته با تعداد قابل توجهی از مردمان خونگرم و تلاشگر شیرازی همکاری داشته باشد.
استان زیبایی لرستان محل پرورش یکی از با کیفیتترین انواع زعفران تولید شده در ایران است. این استان با دارا بودن سطح زیر کشتی بالغ بر ۳۸۰ هکتار و برداشت زعفران حدودی ۱۱۰۰ کیلوگرم یکی از مراکز اصلی تولید زعفران مرغوب ایرانی است.
استان آذربایجان شرقی با دارابودن سطح زیر کشت زعفران ۳۵۰ هکتاری و تولید زعفران ۱۴۰۰ کیلوگرمی یکی از استانهای پیشرو در کاشت زعفران به شمار میآید.
اهالی و مسئولان این استان با جدیت در پی افرایش بازدهی مزارع خود هستند و به نظر میرسد که در آیندهای نزدیک به یکی از قطبهای اصلی کشت زعفران تبدیل خواهند شد.
طبق آمار مسئولین رسمی در خصوص کشت زعفران در این استان، سطح زیر کشت زعفران در استان کردستان به ۴۲ هکتار و میانگین تولید زعفران از هر هکتار حدود ۴ کیلوگرم میباشد. کشت زعفران در این استان کسب و کاری نوپا میباشد و بسیاری از علاقمندان صرفا بر اساس علاقه و بدون دانش خاصی اقدام به کشت زعفران کردهاند.
این موضوع بیانگر این است که کردستان با توجه به ظرفیتهای خوب آب و هوایی و ظرفیتهای دانشافروزی جوانان این استان میتواند در آینده جایگاه بسیار بهتری را در تولید زعفران داشته باشد.
در استان کردستان شهرستانهای بیجار (۶هکتار)، بانه، سنندج و دهگلان محلهای اصلی کشت زعفران میباشند.
تولید زعفران در ایران آیینهی تمام نمای تولید زعفران در جهان است. این ادعا یک شعار نیست چراکه از کل زعفران تولید شده در دنیا ۹۰ درصد در ایران و ۱۰ درصد در سایر کشورها و به صورت غیر متمرکز تولید میشود.
تولید زعفران ایران دارای آمار رسمی و دقیقی نیست و ارقام ارائه شده بر اساس تحلیلها و گزارش خبرگزاریها اعلام میشود. البته جهاد کشاورزی هر از چندسالی یک گزارش از کاشت زعفران ارائه میدهد که برای محصول استراتژیکی همچون زعفران که سهم قابل توجهی در صادرات غیر نفتی ایران را دارد به هیچ وجه قابل قبول نیست.
مناطق زعفران خیز یا شهر های حاصل خیز زعفران ایران را میتوانید در صفحه ای که لینک کرده ایم مشاهده کنید و کلیه ی نکات مربوط کشت،آبیاری و کوددهی به شهر خود را بررسی کنید.
تا سال ۱۳۹۹ سطح زیر کشت زعفران در ایران به ۱۲۵ هزار هکتار و میزان زعفران خشک برداشت شده به ۵۰۰ تن میرسد. همانطور که گفتیم عمده میزان این زعفران به واسطه ۳ هاب واسط اصلی به بیش از ۱۰۰ کشور جهان صادر میشود و باقی آن در داخل کشور مصرف میشود.
با یک حساب سرانگشتی میتوانیم میتوانیم میانگین بازدهی تولید زعفران را حساب کنیم. در حساب و کتاب خود به عدد ۴ تا ۵ کیلوگرم در هر هکتار میرسیم که عددی بسیار ناچیز است. میزان قابل قبول برای بازدهی مزارع زعفران باید چیزی نزدیک به ۱۵ کیلوگرم در هر هکتار باشد.
خاک هر کشور یکی از با ارزشترین منابع آن کشور است و متعلق به مردمان آن کشور است و این وظیفه همهی ماست که با کسب علم و دانش و افزایش آگاهی در راستای افزایش بازدهی کاشت زعفران تلاش کنیم.
بسیاری از دوستان به خرده میگیرند که امکان ندارد بتوان از یک هکتار مزرعه زعفران ۲۰ کیلو زعفران خشک برداشت کرد. این موضوع نهتنها امکانپذیر است بلکه باید هم همینگونه باشد و تا وقتی این تصور وجود دارد که نمیشود به این بازدهی رسید هیچگاه نمیتوانیم به آن دست پیدا کنیم.
هر گاه که قبول کنیم چنین چیزی امکان دارد به دنبال تحقق آن خواهیم رفت. با همت و غیرتی که خاص یک کشاورز است به دنبال راههای افزایش بازدهی مزرعه خودمان خواهیم رفت و کارمان را خواهیم کرد. باقی داستان را نیز به خدا میسپاریم.
اکنون در اینجا قصد داریم تولید زعفران در ایران را با در مقیاس استانهای مختلف بررسی کنیم تا یک دید کلی از وضع تولید زعفران به دست بیاوریم.
کشت زعفران در خراسان از اصلیترین منابع تولید زعفران در ایران است. سه استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی به ترتیب بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص دادهاند.
خراسان رضوی با چیزی نزدیک به ۸۵ هزار هکتار کشت زعفران بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص داده است. پس از آن خراسان جنوبی با ۱۵ درصد از زعفران تولید شده و با سطح زیر کشت حدودی ۱۵ هزار هکتار در جایگاه دوم قرار دارد.
خراسان بزرگ به تنهایی ۹۰ درصد از زعفران کشور را تولید میکند. مدتهاست که خراسانیها زعفران کشت میکنند و با آن خو گرفتنهاند. به بیانی دیگر زعفران قسمت مهمی از زندگی اهالی این منطقه است.
استان کرمان پس از ۳ استان خراسانی یکی از پیشتازان کشت زعفران است و سطح زیر کشت زعفران در کرمان به ۱۶۰۰ هکتار میرسد. در بیشتر شهرهای کرمان از جمله زرند، شهر بابک، بافت، سیرجان، بردسیر و ریگان کشت زعفران انجام میشود.
بازدهی زعفران در این استان نیز چیزی در حدود ۳ تا ۴ کیلوگرم در هکتار است که به شدت کم است و باید با انجام روشهای کشت جدیدتر اقدام به افزایش بازدهی کشت در این منطقه ها شویم.
لازم به ذکر است که تعداد قابل توجهی از مشتریان از اهالی خونگرم استان کرمان هستند و ما افتخار میکنیم که با چنین مردمانی همکاری داشته ایم.
اصفهان در کنار کرمان و فارس و یزد و پس از ۳ استان خراسانی بیشترین میزان سطح زیر کشت و تولید زعفران ایران را دارد. سطح زیر کشت در این استان چیزی نزدیک به ۱۳۰۰ هکتار می باشد.
در غالب نقاط استان اصفهان کشت زعفران انجام میشود. شهرستانهای گلپایگان، نطنز، نجفآباد، تیران، کرون، شاهینشهر، میمه، اصفهان و نائين از جمله این شهرستانها میباشند.
در مورد کشت زعفران در اصفهان مقالهی جامع و کاملی در سایت منتشر کردهایم که میتوانید از لینک زیر به آن دسترسی داشته باشید.
با یک حساب سرانگشتی میتوانیم میتوانیم میانگین بازدهی تولید زعفران را حساب کنیم. در حساب و کتاب خود به عدد ۴ تا ۵ کیلوگرم در هر هکتار میرسیم که عددی بسیار ناچیز است. میزان قابل قبول برای بازدهی مزارع زعفران باید چیزی نزدیک به ۱۵ کیلوگرم در هر هکتار باشد.
خاک هر کشور یکی از با ارزشترین منابع آن کشور است و متعلق به مردمان آن کشور است و این وظیفه همهی ماست که با کسب علم و دانش و افزایش آگاهی در راستای افزایش بازدهی کاشت زعفران تلاش کنیم.
بسیاری از دوستان به خرده میگیرند که امکان ندارد بتوان از یک هکتار مزرعه زعفران ۲۰ کیلو زعفران خشک برداشت کرد. این موضوع نهتنها امکانپذیر است بلکه باید هم همینگونه باشد و تا وقتی این تصور وجود دارد که نمیشود به این بازدهی رسید هیچگاه نمیتوانیم به آن دست پیدا کنیم.
هر گاه که قبول کنیم چنین چیزی امکان دارد به دنبال تحقق آن خواهیم رفت. با همت و غیرتی که خاص یک کشاورز است به دنبال راههای افزایش بازدهی مزرعه خودمان خواهیم رفت و کارمان را خواهیم کرد. باقی داستان را نیز به خدا میسپاریم.
اکنون در اینجا قصد داریم تولید زعفران در ایران را با در مقیاس استانهای مختلف بررسی کنیم تا یک دید کلی از وضع تولید زعفران به دست بیاوریم.
کشت زعفران در خراسان از اصلیترین منابع تولید زعفران در ایران است. سه استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی به ترتیب بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص دادهاند.
خراسان رضوی با چیزی نزدیک به ۸۵ هزار هکتار کشت زعفران بیشترین میزان تولید زعفران در ایران را به خود اختصاص داده است. پس از آن خراسان جنوبی با ۱۵ درصد از زعفران تولید شده و با سطح زیر کشت حدودی ۱۵ هزار هکتار در جایگاه دوم قرار دارد.
خراسان بزرگ به تنهایی ۹۰ درصد از زعفران کشور را تولید میکند. مدتهاست که خراسانیها زعفران کشت میکنند و با آن خو گرفتنهاند. به بیانی دیگر زعفران قسمت مهمی از زندگی اهالی این منطقه است.
استان کرمان پس از ۳ استان خراسانی یکی از پیشتازان کشت زعفران است و سطح زیر کشت زعفران در کرمان به ۱۶۰۰ هکتار میرسد. در بیشتر شهرهای کرمان از جمله زرند، شهر بابک، بافت، سیرجان، بردسیر و ریگان کشت زعفران انجام میشود.
بازدهی زعفران در این استان نیز چیزی در حدود ۳ تا ۴ کیلوگرم در هکتار است که به شدت کم است و باید با انجام روشهای کشت جدیدتر اقدام به افزایش بازدهی کشت در این منطقه ها شویم.
لازم به ذکر است که تعداد قابل توجهی از مشتریان از اهالی خونگرم استان کرمان هستند و ما افتخار میکنیم که با چنین مردمانی همکاری داشته ایم.
اصفهان در کنار کرمان و فارس و یزد و پس از ۳ استان خراسانی بیشترین میزان سطح زیر کشت و تولید زعفران ایران را دارد. سطح زیر کشت در این استان چیزی نزدیک به ۱۳۰۰ هکتار می باشد.
در غالب نقاط استان اصفهان کشت زعفران انجام میشود. شهرستانهای گلپایگان، نطنز، نجفآباد، تیران، کرون، شاهینشهر، میمه، اصفهان و نائين از جمله این شهرستانها میباشند.
در مورد کشت زعفران در اصفهان مقالهی جامع و کاملی در سایت منتشر کردهایم که میتوانید از لینک زیر به آن دسترسی داشته باشید.
همدان آشیانهی اولیه و تاریخ شکلگیری زعفران است. به گفته مورخان اولین محلی که زعفران در آن تولید میشده است در همدان کنونی بوده واز لحاظ تاریخی به زمانهای بسیار دور بازمیگردد.
همدان به واسطه دارا بودن شرایط فوقالعاده آب و هوایی و شرایط خوب از لحاظ وجود زمین مرغوب و نیروی انسانی کافی به شدت مستعد کشت زعفران میباشد. سطح زیر کشت زعفران در استان همدان چیزی در حدود ۲۷۰ هکتار میباشد.
شهرستانهای کبودراهنگ، ملایر، تویسرکان، همدان، بهار، رزن و قهاوند از جمله شهرستانهای همدان هستند که کشت زعفران در آنها انجام میشود.
یکی دیگر از استانهای پیشتاز در کشت زعفران استان قزوین و به ویژه جنوب این استان میباشد. سطح زیر کشت زعفران در استان قزوین هماکنون چیزی در حدود ۸۰ هکتار است.
در مورد کاشت زعفران در قزوین نیز مقالهای جامع نوشتهایم که از طریق لینک زیر میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.
کشت زعفران در فارس
فارس نیز یکی از استانهای سرآمد در کاشت زعفران است. سطح زیر کشت زعفران در این استان حدود ۱۱۰۰ هکتار و میزان تولید زعفران آن حدود ۴۰۰۰ کیلو میباشد.
در بیشتر نقاط استان فارس از جمله استهبان، نیریز، سروستان، اقلید، مرودشت، شیراز و سپیدان کشت زعفران انجام میشود. میانگین برداشت زعفران از هر هکتار در این استان چیزی در حدود ۴ کیوگرم در هکتار میباشد که همگام با میانگین کشوری میباشد.
گروه افتخار میکند که توانسته با تعداد قابل توجهی از مردمان خونگرم و تلاشگر شیرازی همکاری داشته باشد.
استان زیبایی لرستان محل پرورش یکی از با کیفیتترین انواع زعفران تولید شده در ایران است. این استان با دارا بودن سطح زیر کشتی بالغ بر ۳۸۰ هکتار و برداشت زعفران حدودی ۱۱۰۰ کیلوگرم یکی از مراکز اصلی تولید زعفران مرغوب ایرانی است.
استان آذربایجان شرقی با دارابودن سطح زیر کشت زعفران ۳۵۰ هکتاری و تولید زعفران ۱۴۰۰ کیلوگرمی یکی از استانهای پیشرو در کاشت زعفران به شمار میآید.
اهالی و مسئولان این استان با جدیت در پی افرایش بازدهی مزارع خود هستند و به نظر میرسد که در آیندهای نزدیک به یکی از قطبهای اصلی کشت زعفران تبدیل خواهند شد.
طبق آمار مسئولین رسمی در خصوص کشت زعفران در این استان، سطح زیر کشت زعفران در استان کردستان به ۴۲ هکتار و میانگین تولید زعفران از هر هکتار حدود ۴ کیلوگرم میباشد. کشت زعفران در این استان کسب و کاری نوپا میباشد و بسیاری از علاقمندان صرفا بر اساس علاقه و بدون دانش خاصی اقدام به کشت زعفران کردهاند.
این موضوع بیانگر این است که کردستان با توجه به ظرفیتهای خوب آب و هوایی و ظرفیتهای دانشافروزی جوانان این استان میتواند در آینده جایگاه بسیار بهتری را در تولید زعفران داشته باشد.
در استان کردستان شهرستانهای بیجار (۶هکتار)، بانه، سنندج و دهگلان محلهای اصلی کشت زعفران میباشند.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا