|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
کاچی زعفرانی خاصیت های فراوانی دارد که طرز تهیه کاچی به روش سنتی،کاچی زعفرانی مجلسی و طرز تهیه کاچی برای زائو را در این مقاله از مستر زعفران به شما میگوییم.
مواد این دستور مناسب کاچی زعفرانی برای دو نفر است.
آب ۲ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
آرد برنج ۱۰ قاشق غذاخوری
شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه
زعفران ۱ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
ابتدا آرد برنج را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا از حالت خام بودن در بیاید. حالا کره که به دمای محیط رسیده است را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی کره با آرد ترکیب شد شکر را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم و سپس آب را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا بجوشد.
سپس زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسند و سپس از روی حرارت برمیداریم و کاچی زعفرانی را داخل ظرف دلخواه میریزیم.
آب ۴ لیوان
زعفران ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
گلاب نصف لیوان
روغن جامد یا روغن حیوانی نصف پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر دارچین و پودر هل نصف قاشق چایخوری
شکر را در آب ریخته و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و نیاز نیست بجوشد. سپس زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
کره و روغن را روی حرارت قرار دهید تا آب شوند. سپس آرد را الک کرده و به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا خامی آن گرفته شود. سپس پودر هل و دارچین را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
در این مرحله از کاچی زعفرانی، مخلوط و آب و شکر و بقیه مواد را آرام آرام به آرد اضافه کنید و هم بزنید. بعد در قابلمه را بذارید و اجازه دهید روی حرارت کم کاچی روغن بیندازد و حدود یک ربع تا بیست دقیقه کافی است. سپس نوش جان کنید.
کاچی زعفرانی خاصیت های فراوانی دارد که طرز تهیه کاچی به روش سنتی،کاچی زعفرانی مجلسی و طرز تهیه کاچی برای زائو را در این مقاله از مستر زعفران به شما میگوییم.
مواد این دستور مناسب کاچی زعفرانی برای دو نفر است.
آب ۲ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
آرد برنج ۱۰ قاشق غذاخوری
شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه
زعفران ۱ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
ابتدا آرد برنج را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا از حالت خام بودن در بیاید. حالا کره که به دمای محیط رسیده است را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی کره با آرد ترکیب شد شکر را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم و سپس آب را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا بجوشد.
سپس زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسند و سپس از روی حرارت برمیداریم و کاچی زعفرانی را داخل ظرف دلخواه میریزیم.
آب ۴ لیوان
زعفران ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
گلاب نصف لیوان
روغن جامد یا روغن حیوانی نصف پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر دارچین و پودر هل نصف قاشق چایخوری
شکر را در آب ریخته و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و نیاز نیست بجوشد. سپس زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
کره و روغن را روی حرارت قرار دهید تا آب شوند. سپس آرد را الک کرده و به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا خامی آن گرفته شود. سپس پودر هل و دارچین را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
در این مرحله از کاچی زعفرانی، مخلوط و آب و شکر و بقیه مواد را آرام آرام به آرد اضافه کنید و هم بزنید. بعد در قابلمه را بذارید و اجازه دهید روی حرارت کم کاچی روغن بیندازد و حدود یک ربع تا بیست دقیقه کافی است. سپس نوش جان کنید.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا