|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
مرغ یکی از خوشمزهترین غذاها در سفره ایرانی است. عمده اشپزها برای از بین بردن بوی ناخوشایند گوشت مرغ چالش دارند. اما در این مقاله با آموزش طرز تهیه مرغ دودی مجلسی به شما خواهیم آموخت که چگونه با کمترین امکانات بهترین طعم را از مرغ به دست آورید.
قبل از اعلام شیوه پخت این مرغ بایستی بگوییم که بهاندازه تعداد کسانی که این مرغ را میپزند، طرز تهیه وجود دارد. ما در این مقاله بهترین روش پخت مرغ را خواهیم گفت. همراه ما باشید.
ابتدا پیازها را شسته و پوست آن را میگیریم. سپس آنها را بهصورت خلالی نازک برش میدهیم.
در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و پس از داغشدن روغن به آن پیازها را اضافه میکنیم. تا وقتیکه پیازها تا حدودی سبک شوند و رنگ طلایی روشن به خود بگیرند صبر میکنیم.
در ظرف دیگری مرغها را کمی سرخ میکنیم و بعد از آمادهشدن پیازها، مرغها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم که کمی با هم و همراه با نصف لیوان آب بپزند.
در این مرحله زعفران دمکرده و سس مایونز هم زده شده را به مرغهای در حال پخت میافزاییم.
ادویههای موردنظر خود را مثل نمک، فلفل سیاه یا حتی ادویههای آماده مرغ به این ترکیب اضافه میکنیم.
بعد از اینکه با چنگال نسبت به پخت حدوداً ۸۰% مرغ اطمینان پیدا کردید، زمان اضافهکردن زغالها فرامیرسد. برای این کار بایستی زغالها را روی حرارت بسیار زیاد قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا کاملاً سرخ شوند. سپس در وسط ظرف مرغها یککاسه کوچک یا پیاله میگذاریم و زغالهای سرخ شده را درون آن قرار میدهیم.
مرغ یکی از خوشمزهترین غذاها در سفره ایرانی است. عمده اشپزها برای از بین بردن بوی ناخوشایند گوشت مرغ چالش دارند. اما در این مقاله با آموزش طرز تهیه مرغ دودی مجلسی به شما خواهیم آموخت که چگونه با کمترین امکانات بهترین طعم را از مرغ به دست آورید.
قبل از اعلام شیوه پخت این مرغ بایستی بگوییم که بهاندازه تعداد کسانی که این مرغ را میپزند، طرز تهیه وجود دارد. ما در این مقاله بهترین روش پخت مرغ را خواهیم گفت. همراه ما باشید.
ابتدا پیازها را شسته و پوست آن را میگیریم. سپس آنها را بهصورت خلالی نازک برش میدهیم.
در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و پس از داغشدن روغن به آن پیازها را اضافه میکنیم. تا وقتیکه پیازها تا حدودی سبک شوند و رنگ طلایی روشن به خود بگیرند صبر میکنیم.
در ظرف دیگری مرغها را کمی سرخ میکنیم و بعد از آمادهشدن پیازها، مرغها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم که کمی با هم و همراه با نصف لیوان آب بپزند.
در این مرحله زعفران دمکرده و سس مایونز هم زده شده را به مرغهای در حال پخت میافزاییم.
ادویههای موردنظر خود را مثل نمک، فلفل سیاه یا حتی ادویههای آماده مرغ به این ترکیب اضافه میکنیم.
بعد از اینکه با چنگال نسبت به پخت حدوداً ۸۰% مرغ اطمینان پیدا کردید، زمان اضافهکردن زغالها فرامیرسد. برای این کار بایستی زغالها را روی حرارت بسیار زیاد قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا کاملاً سرخ شوند. سپس در وسط ظرف مرغها یککاسه کوچک یا پیاله میگذاریم و زغالهای سرخ شده را درون آن قرار میدهیم.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا