|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
زعفران را می توان در زمره گران ترین ادویه جهان دانست و لذا ماده «کروسین» که در واقع عامل رنگ گیاه زعفران است خواص دارویی بسیار زیادی دارد که مشتریان بسیاری نیز در سراسر جهان برای ان حاضر به پرداخت هزاران دلار هستند
کروسین زعفران ایرانی چقدر است؟
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفتوگو با خبرنگار اظهار می کند: کروسین که از منشأ زعفران به دست میآید اصلیترین آنتیاکسیدان آن محسوب میشود و بسیاری از خواص درمانی زعفران به این بخش آن نسبت داده میشود.
غلام حسین ساربان اذعان می کند: «کروسین» یا همان عامل رنگ گیاه زعفران خواص دارویی بسیار زیادی دارد که متاسفانه مراکز علمی و پژوهشی و هم چنین تولید کنندگان ما از اهمیت آن تاکنون غفلت کرده اند.
وی خواص بی شماری را برای این ماده بر شمرده و می گوید: ازجمله خواص کروسین، پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها مانند سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی و درمان اختلالات شبکیه چشم، درمان آلزایمر و نیز رفع اختلالات نعوظ در مردان است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خواص این ماده در صنعت دارو سازی و هم چنین تولید مواد آرایشی و بهداشتی عنوان می کند: این در حالی است که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز دانشکدههای داروسازی هنوز به این حوزه وارد نشدهاند.
وی بابیان اینکه از مشتقات این گیاه در صنایع غذایی، داروسازی، آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی استفادههای فراوان میشود بیان میکند: میتوان با استفاده از این ترکیبات در صنایع یادشده ارزشافزوده بالایی تولید کرد.
ساربان با اشاره به این موضوع که استفاده از فناوری و تکنولوژی در حوزه تولید زعفران می تواند سود سرشاری را به سمت تولید کننده وهم چنین صنایع تبدیلی سرازیر کند ابراز می کند: باوجوداینکه در خراسان رضوی تعداد ۱۲۱ واحد فرآوری با ظرفیت فرآوری حدود ۴۰۰ تن محصول زعفران وجود دارد اما سهم کمی از این ظرفیت مورداستفاده قرار میگیرد.
زعفران را می توان در زمره گران ترین ادویه جهان دانست و لذا ماده «کروسین» که در واقع عامل رنگ گیاه زعفران است خواص دارویی بسیار زیادی دارد که مشتریان بسیاری نیز در سراسر جهان برای ان حاضر به پرداخت هزاران دلار هستند
کروسین زعفران ایرانی چقدر است؟
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفتوگو با خبرنگار اظهار می کند: کروسین که از منشأ زعفران به دست میآید اصلیترین آنتیاکسیدان آن محسوب میشود و بسیاری از خواص درمانی زعفران به این بخش آن نسبت داده میشود.
غلام حسین ساربان اذعان می کند: «کروسین» یا همان عامل رنگ گیاه زعفران خواص دارویی بسیار زیادی دارد که متاسفانه مراکز علمی و پژوهشی و هم چنین تولید کنندگان ما از اهمیت آن تاکنون غفلت کرده اند.
وی خواص بی شماری را برای این ماده بر شمرده و می گوید: ازجمله خواص کروسین، پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها مانند سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی و درمان اختلالات شبکیه چشم، درمان آلزایمر و نیز رفع اختلالات نعوظ در مردان است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خواص این ماده در صنعت دارو سازی و هم چنین تولید مواد آرایشی و بهداشتی عنوان می کند: این در حالی است که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز دانشکدههای داروسازی هنوز به این حوزه وارد نشدهاند.
وی بابیان اینکه از مشتقات این گیاه در صنایع غذایی، داروسازی، آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی استفادههای فراوان میشود بیان میکند: میتوان با استفاده از این ترکیبات در صنایع یادشده ارزشافزوده بالایی تولید کرد.
ساربان با اشاره به این موضوع که استفاده از فناوری و تکنولوژی در حوزه تولید زعفران می تواند سود سرشاری را به سمت تولید کننده وهم چنین صنایع تبدیلی سرازیر کند ابراز می کند: باوجوداینکه در خراسان رضوی تعداد ۱۲۱ واحد فرآوری با ظرفیت فرآوری حدود ۴۰۰ تن محصول زعفران وجود دارد اما سهم کمی از این ظرفیت مورداستفاده قرار میگیرد.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا