|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
دسر زعفرانی یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین دسر های مورد استفاده در آشپزی به شمار میرود و رنگ و بوی آن در سفرههای ایرانی به خوبی دیده میشود. اگر شما هم یکی از آن خانم های با سلیقهای هستید که میخواهید با دسر زعفرانی رنگ و بویی به سفره خود ببخشید و هنر خود را به رخ دیگران بکشید با ما همراه باشید.
ابتدا زعفران رو در آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشه.
پودر ژلاتین رو با مقداری آب قاطی کنید و روی حرارت غیر مستقیم، مثلا روی کتری، بگذارید تا آب بشه.
شیر و خامه رو داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم آرام هم بزنید. بعد اینکه کمی با هم مخلوط شدند، همزمان با اضافه کردن شکر هم بزنید، تا وقتی که شکر، خامه و شیر یکدست شوند. در این مرحله میتونید تستش کنید که اگه شیرینیش کمه، باز هم شکر اضافه کنید. اگر هم مثل من کم شکر دوست دارید، میتونید شکر رو کمتر هم بریزید.
ژلاتین آب شده رو اضافه کنید و هم زدن رو تا وقتی ادامه بدید که مایع اولیه گرم بشه ولی حواستان باشه که جوش نیاد؛ چون اگر جوش بیاید خامه خراب میشود.
در آخر هم زعفران دم کشیده و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. اگر رنگش کم بود، میتوانید باز هم مقداری زعفران اضافه کنید.
مواد رو داخل قالب مورد نظرتان بریزید و بگذارید یکم سرد شود.
بعداز اینکه دمای مایع با دمای اتاق یکی شد، قالب ها رو داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد. بعد ۳ یا ۴ ساعت دسر زعفرانی شما آماده است. نوش جان!
ابتدا زعفران رو با مقداری آب جوش مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
نشاسته را درون مقداری شیر حل کنید. اگر مخلوط به دست آمده صاف نبود، آن را از صافی رد کنید تا صاف شود.
مخلوط نشاسته و شیر رو روی حرارت ملایم بگذارید و بقیۀ شیر و شکر را بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
بعد از اینکه مایع یکم غلیظ شد، زعفران دم کشیده و وانیل را بهش اضافه کنید و هم بزنید. حواستان باشه که وانیل را زیادی نریزید تا دسر تلخ نشه.
وقتی موادتان حسابی غلیظ شد، گلاب را اضافه کنید و یکی دو بار هم بزنید.
مواد رو داخل قالب های مورد نظرتون بریزید و بگذارید دماش با دمای اتاق یکی شود.
در نهایت قالب ها رو داخل یخچال بگذارید و اجازه بدید مواد خودش رو بگیرد. دنت یکی از دسر زعفرانی هست که بچهها هم خیلی دوسش دارن نوش جان!
دسر زعفرانی یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین دسر های مورد استفاده در آشپزی به شمار میرود و رنگ و بوی آن در سفرههای ایرانی به خوبی دیده میشود. اگر شما هم یکی از آن خانم های با سلیقهای هستید که میخواهید با دسر زعفرانی رنگ و بویی به سفره خود ببخشید و هنر خود را به رخ دیگران بکشید با ما همراه باشید.
ابتدا زعفران رو در آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشه.
پودر ژلاتین رو با مقداری آب قاطی کنید و روی حرارت غیر مستقیم، مثلا روی کتری، بگذارید تا آب بشه.
شیر و خامه رو داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم آرام هم بزنید. بعد اینکه کمی با هم مخلوط شدند، همزمان با اضافه کردن شکر هم بزنید، تا وقتی که شکر، خامه و شیر یکدست شوند. در این مرحله میتونید تستش کنید که اگه شیرینیش کمه، باز هم شکر اضافه کنید. اگر هم مثل من کم شکر دوست دارید، میتونید شکر رو کمتر هم بریزید.
ژلاتین آب شده رو اضافه کنید و هم زدن رو تا وقتی ادامه بدید که مایع اولیه گرم بشه ولی حواستان باشه که جوش نیاد؛ چون اگر جوش بیاید خامه خراب میشود.
در آخر هم زعفران دم کشیده و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. اگر رنگش کم بود، میتوانید باز هم مقداری زعفران اضافه کنید.
مواد رو داخل قالب مورد نظرتان بریزید و بگذارید یکم سرد شود.
بعداز اینکه دمای مایع با دمای اتاق یکی شد، قالب ها رو داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد. بعد ۳ یا ۴ ساعت دسر زعفرانی شما آماده است. نوش جان!
ابتدا زعفران رو با مقداری آب جوش مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
نشاسته را درون مقداری شیر حل کنید. اگر مخلوط به دست آمده صاف نبود، آن را از صافی رد کنید تا صاف شود.
مخلوط نشاسته و شیر رو روی حرارت ملایم بگذارید و بقیۀ شیر و شکر را بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
بعد از اینکه مایع یکم غلیظ شد، زعفران دم کشیده و وانیل را بهش اضافه کنید و هم بزنید. حواستان باشه که وانیل را زیادی نریزید تا دسر تلخ نشه.
وقتی موادتان حسابی غلیظ شد، گلاب را اضافه کنید و یکی دو بار هم بزنید.
مواد رو داخل قالب های مورد نظرتون بریزید و بگذارید دماش با دمای اتاق یکی شود.
در نهایت قالب ها رو داخل یخچال بگذارید و اجازه بدید مواد خودش رو بگیرد. دنت یکی از دسر زعفرانی هست که بچهها هم خیلی دوسش دارن نوش جان!
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا