|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
اگر دوست دارید یک دسر خوشمزه و در عین حال ساده و کم ریسک درست کنید، پاناکوتا میتواند بهترین انتخاب باشد. این دسر را به روش های مختلف میتوان درست کرد و طعم خوبی دارد. همچنین تزیینات مختلفی میتوان روی آن انجام داد و در قالب با شکل های زیبایی ریخت تا یک پاناکوتا خوش طعم و زیبا به ما بدهد.
شیر ۲ لیوان
خامه ۱/۴ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
شکلات کاکائویی ۵۰ گرم
شکر ۱/۳ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
وانیل سر قاشق چایخوری
نصف شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آنها را روی بخار آب قرار میدهیم و هم میزنیم تا بنماری شده و حل شوند.
حالا در یک قابلمه خامه را میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. خامه که کمی گرم شد آن را هم میزنیم و کم کم نصف دیگر شیر را نیز به آن اضافه میکنیم.
در این مرحله شکر را به ترکیب شیر و خامه اضافه میکنیم و سپس شکلاتها را که به تکههای کوچک تبدیل کردیم نیز اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. این مخلوط اصلا نباید بجوشد و در حد داغ شدن کافیست بنابراین حرارت را کم کنید.
اگر از شکلات نسبتا تلخ برای این پاناکوتای زعفرانی و شکلاتی استفاده کنید، دسر شما طعم بهتری خواهد داشت.
زعفران دم کرده را به ترکیب اضافه میکنیم و آن را هم میزنیم تا شکلات و زعفران حل شوند.
وانیل و پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا با مخلوط ترکیب شوند.
قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم. سپس حداقل ۴ ساعت در یخچال میگذاریم و بعد از آن در ظرف سرو برمیگردانیم. دسر شما آماده است نوش جان...
اگر دوست دارید یک دسر خوشمزه و در عین حال ساده و کم ریسک درست کنید، پاناکوتا میتواند بهترین انتخاب باشد. این دسر را به روش های مختلف میتوان درست کرد و طعم خوبی دارد. همچنین تزیینات مختلفی میتوان روی آن انجام داد و در قالب با شکل های زیبایی ریخت تا یک پاناکوتا خوش طعم و زیبا به ما بدهد.
شیر ۲ لیوان
خامه ۱/۴ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
شکلات کاکائویی ۵۰ گرم
شکر ۱/۳ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
وانیل سر قاشق چایخوری
نصف شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آنها را روی بخار آب قرار میدهیم و هم میزنیم تا بنماری شده و حل شوند.
حالا در یک قابلمه خامه را میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. خامه که کمی گرم شد آن را هم میزنیم و کم کم نصف دیگر شیر را نیز به آن اضافه میکنیم.
در این مرحله شکر را به ترکیب شیر و خامه اضافه میکنیم و سپس شکلاتها را که به تکههای کوچک تبدیل کردیم نیز اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. این مخلوط اصلا نباید بجوشد و در حد داغ شدن کافیست بنابراین حرارت را کم کنید.
اگر از شکلات نسبتا تلخ برای این پاناکوتای زعفرانی و شکلاتی استفاده کنید، دسر شما طعم بهتری خواهد داشت.
زعفران دم کرده را به ترکیب اضافه میکنیم و آن را هم میزنیم تا شکلات و زعفران حل شوند.
وانیل و پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا با مخلوط ترکیب شوند.
قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم. سپس حداقل ۴ ساعت در یخچال میگذاریم و بعد از آن در ظرف سرو برمیگردانیم. دسر شما آماده است نوش جان...
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا