|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
درست است که یک عده سوپ را غذا نمیدانند! اما سوپ جو زعفرانی مواد مغذی زیادی دارد و خوب است داخل برنامه غذایی تان باشد تا از فواید آن بهره ببرید مخصوصا در هوای سرد. سوپ جو همینطور در ماه مبارک رمضان و برای افطار نیز میتواند گزینه خوبی باشد و مواد مغذی و ویتامین را به بدن تان برساند تا روزه داری را آسان تر کند. همینطور مواد لازم برای سوپ جو اغلب در دسترس هستند و راحت و در زمان کمی آماده میشود.
هویج ۳عدد متوسط
آب مرغ ۲ لیوان
پیاز کوچک ۲ عدد
سینه مرغ نصف سینه مرغ
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
جو پوست کنده ۲ لیوان
آب لیمو ۱/۳ لیوان
جعفری ۱/۳ لیوان
نمک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
برای تهیه سوپ جو زعفرانی، جو پوست کنده شده را بشورید و داخل قابلمه بریزید و دو برابر اندازه جو در قابلمه آب بریزید. روی حرارت بگذارید و کمی زیاد کنید تا آب بجوشد. وقتی جوشید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا آب سوپ سر نرود.
توجه داشته باشید وقتی جو بپزد و باز شود حجم بیشتری میگیرد بنابراین قابلمه بزرگی بردارید تا سوپ شما برای قوام آمدن فضای کافی داشته باشد.
وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید جو بپزد و باز شود و چندبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس هویج را شسته و پوست بکنید و آنها را رنده کنید.
یک قطعه یخ را داخل کاسه کوچکی بریزید و روی یخ زعفران آسیب شده بریزید تا یخ آب شود و زعفران رنگ دهد.
جعفری را بشویید و آن را خرد کنید. پیاز را نیز بشویید و پوست بکنید و رنده کنید.
مرغ را درون آب بریزید و با پیاز و کمی نمک بگذارید بجوشد و آب پز شود. وقتی آب پز شد بگذارید خنک شود و آن را ریش ریش کنید.
در این مرحله از تهیه سوپ جو زعفرانی هویجهای رنده شده، آب مرغ، پیاز رنده شده، زعفران، نمک، فلفل و جعفری خرد شده، مرغ ریش شده را به قابلمه جو اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از نیم ساعت رب گوجه فرنگی و آبلیمو را نیز به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت تا ۱ ساعت دیگر مواد باهم بپزند. سپس سوپ جو زعفرانی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
درست است که یک عده سوپ را غذا نمیدانند! اما سوپ جو زعفرانی مواد مغذی زیادی دارد و خوب است داخل برنامه غذایی تان باشد تا از فواید آن بهره ببرید مخصوصا در هوای سرد. سوپ جو همینطور در ماه مبارک رمضان و برای افطار نیز میتواند گزینه خوبی باشد و مواد مغذی و ویتامین را به بدن تان برساند تا روزه داری را آسان تر کند. همینطور مواد لازم برای سوپ جو اغلب در دسترس هستند و راحت و در زمان کمی آماده میشود.
هویج ۳عدد متوسط
آب مرغ ۲ لیوان
پیاز کوچک ۲ عدد
سینه مرغ نصف سینه مرغ
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
جو پوست کنده ۲ لیوان
آب لیمو ۱/۳ لیوان
جعفری ۱/۳ لیوان
نمک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
برای تهیه سوپ جو زعفرانی، جو پوست کنده شده را بشورید و داخل قابلمه بریزید و دو برابر اندازه جو در قابلمه آب بریزید. روی حرارت بگذارید و کمی زیاد کنید تا آب بجوشد. وقتی جوشید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا آب سوپ سر نرود.
توجه داشته باشید وقتی جو بپزد و باز شود حجم بیشتری میگیرد بنابراین قابلمه بزرگی بردارید تا سوپ شما برای قوام آمدن فضای کافی داشته باشد.
وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید جو بپزد و باز شود و چندبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس هویج را شسته و پوست بکنید و آنها را رنده کنید.
یک قطعه یخ را داخل کاسه کوچکی بریزید و روی یخ زعفران آسیب شده بریزید تا یخ آب شود و زعفران رنگ دهد.
جعفری را بشویید و آن را خرد کنید. پیاز را نیز بشویید و پوست بکنید و رنده کنید.
مرغ را درون آب بریزید و با پیاز و کمی نمک بگذارید بجوشد و آب پز شود. وقتی آب پز شد بگذارید خنک شود و آن را ریش ریش کنید.
در این مرحله از تهیه سوپ جو زعفرانی هویجهای رنده شده، آب مرغ، پیاز رنده شده، زعفران، نمک، فلفل و جعفری خرد شده، مرغ ریش شده را به قابلمه جو اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از نیم ساعت رب گوجه فرنگی و آبلیمو را نیز به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت تا ۱ ساعت دیگر مواد باهم بپزند. سپس سوپ جو زعفرانی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا