×

موضوع جستجو: فصل برداشت زعفران - ۵۶ مورد پیدا شد

۱ . فصل برداشت زعفران : زعفران و فصل برداشت آن برای اینکه بتوانید زعفرانی با کیفیت و درجه یک را کشت نمایید باید اصول کاشت آن را به طور دقیق رعایت نمایید و کنترل های لازم
۲ . بهترین کود برای درشت شدن پیاز زعفران و فرایند تکثیر پیاز زعفران : از پایان فصل برداشت زعفران آغاز می‌شود و طی آن پیاز زعفران مادری تکثیر شده و به یک تا چند پیاز زعفران دختری تبدیل می‌شود. به عبارت دیگر پیازهای زعفران
۳ . زعفران در چه آب و هوایی کشت میشود؟ : گلدهی در فصل پاییز و تکثیر پیاز زعفران در زمستان و بهار است. رطوبتی که پیاز زعفران نیاز دارد از طریق بارندگی تامین میشود اما در کل باید ۲ تا ۴
۴ . فصل برداشت زعفران : زعفران و فصل برداشت آن برای اینکه بتوانید زعفرانی با کیفیت و درجه یک را کشت نمایید باید اصول کاشت آن را به طور دقیق رعایت نمایید و کنترل های لازم
۵ . آیین مربوط به جشن برداشت زعفران : حتما در فصل و زمان خاصی کاشت و برداشت آن انجام شود. زمان حدودی کاشت زعفران از مرداد تا شهریور ماه و برداشت آن در آبان ماه انجام میشود. همچنین برداشت آن
۶ . مقاله تاریخچه زعفران در ایران : تاریخچه زعفران در ایران زادگاه بسیاری از ادویه‌های جهان، خاورمیانه و آسیای شرقیه. زعفران هم خارج از این قاعده قرار نداره. بر اساس جست‌و‌جوهای تاریخی، تعداد زیادی زادگاه زعفران
۷ . چه زمان کود دهی زعفران را انجام دهیم؟ (فصل کود دهی زعفران) : حیوانی در فصل تابستان هر دو سه سال یکبار، دومین مرحله کوددهی زاج آب هرسال در فصل پاییز بعد از برداشت گل و سومین مرحله کوددهی بصورت محلول پاشی در
۸ . تکثیر پیاز زعفران | بهترین کود برای درشت شدن پیاز زعفران : از پایان فصل برداشت زعفران آغاز می‌شود و طی آن پیاز زعفران مادری تکثیر شده و به یک تا چند پیاز زعفران دختری تبدیل می‌شود. به عبارت دیگر پیازهای زعفران
۹ . تاریخچه زعفران در ایران : تاریخچه زعفران در ایران   زادگاه بسیاری از ادویه‌های جهان، خاورمیانه و آسیای شرقیه. زعفران هم خارج از این قاعده قرار نداره. بر اساس جست‌و‌جوهای تاریخی، تعداد زیادی زادگاه زعفران
۱۰ . مراحل آماده سازی گلخانه زعفران : از اتمام فصل برداشت و پایان برداشت زعفران باید پیازها را به زمین انتقال دهیم تا فرایند تکثیر و رشد پیازها انجام شود. در این مرحله این ما هستیم که