۱ .فصل برداشت زعفران : زعفران و فصل برداشت آن
برای اینکه بتوانید زعفرانی با کیفیت و درجه یک را کشت نمایید باید اصول کاشت آن را به طور دقیق رعایت نمایید و کنترل های لازم ۲ . بهترین کود برای درشت شدن پیاز زعفران و فرایند تکثیر پیاز زعفران : از پایان فصل برداشت زعفران آغاز میشود و طی آن پیاز زعفران مادری تکثیر شده و به یک تا چند پیاز زعفران دختری تبدیل میشود. به عبارت دیگر پیازهای زعفران ۳ . زعفران در چه آب و هوایی کشت میشود؟ : گلدهی در فصل پاییز و تکثیر پیاز زعفران در زمستان و بهار است.
رطوبتی که پیاز زعفران نیاز دارد از طریق بارندگی تامین میشود اما در کل باید ۲ تا ۴ ۴ .فصل برداشت زعفران : زعفران و فصل برداشت آن
برای اینکه بتوانید زعفرانی با کیفیت و درجه یک را کشت نمایید باید اصول کاشت آن را به طور دقیق رعایت نمایید و کنترل های لازم ۵ . آیین مربوط به جشن برداشت زعفران : حتما در فصل و زمان خاصی کاشت و برداشت آن انجام شود.
زمان حدودی کاشت زعفران از مرداد تا شهریور ماه و برداشت آن در آبان ماه انجام میشود.
همچنین برداشت آن ۶ . مقاله تاریخچه زعفران در ایران : تاریخچه زعفران در ایران
زادگاه بسیاری از ادویههای جهان، خاورمیانه و آسیای شرقیه. زعفران هم خارج از این قاعده قرار نداره. بر اساس جستوجوهای تاریخی، تعداد زیادی زادگاه زعفران ۷ . چه زمان کود دهی زعفران را انجام دهیم؟ (فصل کود دهی زعفران) : حیوانی در فصل تابستان هر دو سه سال یکبار، دومین مرحله کوددهی زاج آب هرسال در فصل پاییز بعد از برداشت گل و سومین مرحله کوددهی بصورت محلول پاشی در ۸ . تکثیر پیاز زعفران | بهترین کود برای درشت شدن پیاز زعفران : از پایان فصل برداشت زعفران آغاز میشود و طی آن پیاز زعفران مادری تکثیر شده و به یک تا چند پیاز زعفران دختری تبدیل میشود. به عبارت دیگر پیازهای زعفران ۹ . تاریخچه زعفران در ایران : تاریخچه زعفران در ایران
زادگاه بسیاری از ادویههای جهان، خاورمیانه و آسیای شرقیه. زعفران هم خارج از این قاعده قرار نداره. بر اساس جستوجوهای تاریخی، تعداد زیادی زادگاه زعفران ۱۰ . مراحل آماده سازی گلخانه زعفران : از اتمام فصل برداشت و پایان برداشت زعفران باید پیازها را به زمین انتقال دهیم تا فرایند تکثیر و رشد پیازها انجام شود. در این مرحله این ما هستیم که