×

گروه مقالات

  • ضد عفونی کردن پیاز زعفران یکی از مهم‌ترین کارهایی است که فروشندگان و یا خریداران پیاز زعفران باید انجام بدهند تا احتمال سرایت آلودگی و آفات به پیازهای زعفران را در مزرعه جدید کاهش دهند. در واقع هر پیازی که خریداری می‌‌کنیم و قصد کاشتن آن را در زمین داریم باید از سلامت آن مطمئن باشیم.
    ۲۳ آبان ۱۴۰۲
  • تاکنون تحقیقات علمی و کارآزمایی های بالینی گسترده‌ای بر روی زعفران و به خصوص خواص زعفران برای کودکان انجام شده است و بر اساس همین تحقیقات نیز می‌توانیم بگوییم که مصرف زعفران برای کودکان یکی از ملزومات حفظ سلامتی در این قشر است و عدم مصرف آن می‌تواند در درازمدت مشکلات حادی را به وجود بیاورد.
    ۲۳ آبان ۱۴۰۲
  • بازگشت پیاز زعفران گلخانه ای به خاک یکی از مراحل اصلی کشت زعفران گلخانه ای می‌باشد که باید به نحو احسن انجام شود و پس از انجام این انتقال نیز با تمرکز بر روی آبیاری و محلول‌پاشی اقدام به تقویت و تحریک تکثیر پیاز زعفران بکنیم. با انجام درست و به موقع این مراحل می‌توانیم به بازدهی حداکثری از گلخانه زعفران خود دست پیدا کنیم.
    ۲۱ آبان ۱۴۰۲
  • زعفران ارگانیک و زعفران اصل دو مفهومی هستند که می‌توانند در کنار هم ارزش یک زعفران را به بالاترین حد ممکن برسانند. طبق مباحثی که در ادامه بیان خواهیم کرد تولید زعفران ارگانیک در مقیاس عمده کاری بس دشوار و هزینه‌بر است.
    ۲۱ آبان ۱۴۰۲
  • محققان برای بررسی خواص زعفران برای کبد مطالعاتی را با تمرکز بر مشکلات و بیماری‌های کبد انجام داده‌اند. این مطالعات نشان می‌دهد که زعفران می‌تواند تاثیرات بسیار خوبی را بر عملکرد و کارایی کبد داشته باشد. زعفران می‌تواند در بهبود اختلالات کبدی همچون هپاتیت، سرطان و کبد چرب موثر باشد.
    ۲۱ آبان ۱۴۰۲
  • در این مثاله به نحوه درست کردن کیک زعفرانی اشاره خواهیم کرد
    ۲۱ آبان ۱۴۰۲
  • ممکن است با خوردن زعفران دچار حساسیت و آلرژی به زعفران شوید و یا اگر در معرض تماس با گلهای زعفران باشید دچار حساسین به گل زعفران شوید!!! همه‌ی ما با گیاه خارق العاده زعفران آشنا هستیم به این صورت که زعفران در سفره و غذا های ما ایرانیان جایگاه ویژه و به خصوصی دارد و استفاده‌ی بسیاری از زعفران در آشپزخانه‌ی خانه های ایرانی می‌شود.
    ۲۰ آبان ۱۴۰۲
  • نکات مهم کشت زعفران از زبان با تجربه‌ها همان چیزی است که می‌توانیم با رعایت آن‌ها بازدهی مزرعه خودمان را تا ۶۰ درصد افزایش دهیم و جزو ۱۰ درصد برتر مزارع زعفران ایران باشیم. تک به تک این نکات برحسب سال‌ها آزمون و خطا و تجربه به دست آمده‌اند و بسیار ارزشمند هستند.
    ۲۰ آبان ۱۴۰۲
  • مراحل آماده سازی گلخانه زعفران به منظور انجام کشت گلخانه‌ای شامل کارهایی است که ما باید پیش از شروع فرایند کشت انجام بدهیم تا ریسک زمان و شرایط محیطی را کاهش دهیم و بتوانیم به بیشترین بازدهی از کشت گلخانه‌ای خود برسیم.
    ۲۰ آبان ۱۴۰۲
  • اگر برای خرید زعفران از ماهچین اقدام کرده باشید متوجه میشوید در دسته بندی فروشگاه، خرید زعفران نگین به چشمتان خورده باشد. ممکن است قیمت بالاتر این نوع نسبت به انواع دیگر برای شما جالب باشد. در این مقاله به بررسی این نوع زعفران میپردازیم.
    ۱۷ آبان ۱۴۰۲
  • در این مقاله قصد داریم با محلول پاشی زعفران آشنا شویم.
    ۱۷ آبان ۱۴۰۲
  • اما سوالی که در این بخش به وجود می‌آید این است که چه نوع کود حیوانی برای مزرعه زعفران مناسب است؟ سوالات بسیار زیادی در رابطه با انواع کود دهی حیوانی برای مزرعه زعفران از کارشناسان تیم ماه چین پرسیده می شود که چه نوع کود حیوانی برای زعفران مناسب است؟
    ۱۷ آبان ۱۴۰۲
  • در رابطه با درشت بودن پیاز زعفران در زمان کشت، باید گفت که کشت زعفران یک فعالیت و کسب و کار بلند مدت است و در مدت چند سال به ثمر می رسد. به همین علت است که باید مدیریت کافی جهت دست یابی به بالاترین بهره وری رو داشته باشیم.
    ۱۷ آبان ۱۴۰۲
  • یکی از مهم ترین عواملی که تاثیر مستقیم بر مقدار کشت زعفران و مزراع زعفران شما دارد عمق کاشت زعفران است. عمق کاشت پیاز زعفران باید در اندازه مناسب خود باشد نه کمتر و نه بیشتر که هر کدام از این ها مشکلات مخصوص خود را به دنبال دارد.
    ۱۷ آبان ۱۴۰۲
  • چگونه زعفران درست کنیم که بهترین عطر و رنگ را داشته باشد؟ پاسخ به این سوال همیشه دغدغه‌ی آشپزانی است که میخواهند از زعفران دم کرده در طبخ غذاهای خود به بهترین شکل استفاده کنند. ما در اینجا چند روش برای دم کردن زعفران را بررسی میکنیم.
    ۱۵ آبان ۱۴۰۲
  • اگر شما هم دستی توی آشپزی دارید و از این هنر خوشتون میاد؛ حتما با یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین ادویه‌های دنیا، یعنی زعفران، آشنا هستید. توی این مقاله قصد داریم تا شما رو با نکات کاربردی پخت و پز با زعفران و فوت و فن های آشپزی با زعفران آشنا کنیم.
    ۱۵ آبان ۱۴۰۲
  • زعفران و زنجیل دو مکمل غذایی عالی، به ویژه در فصل سرما به شمار می‌رن. در این مقاله قراره که طرز تهیۀ یک دمنوش خوشمزه رو بهتون یاد بدیم و همچنین از خواص بیشمار زنجبیل و زعفران براتون می‌گیم؛ تا متوجه بشید این دمنوش چقدر مقویه.
    ۱۵ آبان ۱۴۰۲
  • اگر بگوییم چای یکی از پرطرفدار ترین نوشیدنی‌ها در کشور ما به حساب می‌آید، اغراق نکردیم.اگر شما هم از آن عاشق‌های سینه چاک چای هستین و به دنبال بهترین چای ایرانی برای نوشیدن می‌گردین؛ بهترین جا را برای گشتن انتخاب کردین. چای ایرانی یکی از خوش‌طعم ترین و خوش‌عطر ترین چای‌ها محسوب می‌شه و اگه تا الان امتحانش نکردید، بهتره که هرچه سریع تر دست به کار بشید.
    ۱۵ آبان ۱۴۰۲
  • تکثیر پیاز زعفران فرایندی است که در بازه زمانی بهمن‌ماه تا حوالی اردیبهشت‌ماه اتفاق می‌افتد و در آن پیاز زعفران مادری به یک تا چند پیاز دختری تبدیل می‌شود. برای اینکه بتوانیم فرایند تکثیر پیاز زعفران را به خوبی مدیریت کنیم و منجر به تقویت پیازها و بهبود تکثیر آن‌ها شویم باید در تغذیه پیازها دقت کافی را داشته باشیم.
    ۱۵ آبان ۱۴۰۲
  • زعفران در ایران باستان جایگاه ویژه‌ای دارد و به وفور در کتب مختلف کهن به خواص زعفران اشاره شده است. در واقع محدوده تحقیق ما در رابطه با زعفران به تاریخ گذشته ایران باستان باز می‌گردد و در پی یافتن جایگاه واقعی زعفران به کتب باستان مراجعه کردیم.
    ۱۳ آبان ۱۴۰۲
  • نقره کردن پیاز زعفران یکی از مراحل کشت گلخانه ای زعفران است که باید در مرحله ضدعفونی کردن پیاز زعفران و قبل از انتقال آن به سالن اصلی انجام بگیرد. این فرایند در کشت گلخانه‌ ای اهمیت بالایی دارد و بهتر است که به درستی و در زمان مناسب انجام شود.
    ۱۳ آبان ۱۴۰۲