×

گروه مقالات

  • همه‌ی ما با گیاه زعفران و فواید بی‌شمار آن آشنا هستیم بر خلاف تصور بسیاری از افراد که فکر می‌کنند از گل زعفران فقط کلاله های آن قابل استفاده است باید گفت که گلبرگ‌های زعفران هم خاصیت بسیار زیادی دارند اما باید گلبرگ ها را به صورت خشک شده نگهداری و مصرف کرد.
    ۰۲ آبان ۱۴۰۲
  • تاریخ انقضا زعفران دم کرده و خشک باهم تفاوت دارد. سوالی که ممکن است ذهن بسیاری از شما را در زمان خرید و یا استفاده‌ی زعفران درگیر کند این است که این که آیا زعفران خراب میشود؟ آیا زعفران تاریخ انقضا دارد؟
    ۰۲ آبان ۱۴۰۲
  • ضعیف بودن کلاله‌ی زعفران یکی از مشکلاتی است که این روز ها بسیاری از کشاورزان در زمان برداشت گل های زعفران با آن گریبان گیر هستند و کشاورزان زعفران همواره از کارشناسان ماهچین درباره‌ی تقویت کلاله های زعفران سوال میپرسند. مسلما اگر علت ضعف کلاله ها را بدانید راه تقویت آنها را هم متوجه خواهید شد.
    ۰۲ آبان ۱۴۰۲
  • ضعیف بودن کلاله‌ی زعفران یکی از مشکلاتی است که این روز ها بسیاری از کشاورزان در زمان برداشت گل های زعفران با آن گریبان گیر هستند و کشاورزان زعفران همواره از کارشناسان ماهچین درباره‌ی تقویت کلاله های زعفران سوال میپرسند. مسلما اگر علت ضعف کلاله ها را بدانید راه تقویت آنها را هم متوجه خواهید شد.
    ۰۱ آبان ۱۴۰۲
  • زعفران و گل محمدی دو گل خوشبو و زیبا هستند که همه‌ی ما با آن‌ها آشنا هستیم. این گل‌ها علاوه بر زیبایی و عطر خوبشان، خواص بیشماری نیز دارند. به دلیل خواص و همچنین وجود طعم خوشمزه هریک از آن‌ها به صورت‌های مختلف مصرف می‌شوند.
    ۰۱ آبان ۱۴۰۲
  • محلول پاشی زعفران یکی دیگر از مراحل مهم رسیدگی به مزرعه زعفران است که در زمان مناسب خود حتما باید انجام شود چرا که تمامی شرایط مناسب رشد گیاه زعفران، ریشه و پیاز و هم چنین راندمان بالای مزرعه زعفران بستگی به انجام این مراحل از محلول پاشی دارد.
    ۰۱ آبان ۱۴۰۲
  • کروسین و کروستین از متابولیت‌های موجود در زعفران هستند که به آن خاصیت داروی می‌بخشند.متابولیت‌ها ترکیبات واسطه یا محصول سوخت و ساز سلول زنده هستند و معمولاً اشاره به مولکول‌های کوچک شرکت‌کننده در سوخت و ساز سلولی دارد.
    ۳۰ مهر ۱۴۰۲
  • کروسین و کروستین از متابولیت‌های موجود در زعفران هستند که به آن خاصیت داروی می‌بخشند.متابولیت‌ها ترکیبات واسطه یا محصول سوخت و ساز سلول زنده هستند و معمولاً اشاره به مولکول‌های کوچک شرکت‌کننده در سوخت و ساز سلولی دارد.
    ۳۰ مهر ۱۴۰۲
  • سافرانال به همراه کروسین و کروستین از مهم‌ترین متابولیت‌های گیاه زعفران هستند. در واقع آن چه باعث اهمیت زیاد زعفران می‌شود یعنی عطر، رنگ و طعم منحصر به فرد آن، به دلیل حضور این سه ماده است. کروسین و کروستین در رنگ‌ و طعم زعفران دخالت دارند. در صورتی که سافرانال عامل عطر این گیاه است.
    ۳۰ مهر ۱۴۰۲
  • برای جبران کمبود عناصر خاک از کودهای شیمیایی برپایه ‌‌ی نیتروژن، فسفر و پتاسیم و… استفاده میشود. کود اوره برای تامین نیتروژن گیاهان استفاده میشود و باعث سرسبز دیده شدن گیاهان می‌شود و از طرفی به فرایند فتوسنتز کمک ویژه‌ای می‌کند. کود اوره با نام دیگر کود سفید یا کود نیتروژن نیز شناخته شده است. از کود سفید برای زعفران جهت تکثیر پیاز استفاده میکنند.
    ۳۰ مهر ۱۴۰۲
  • آبیاری زمین های کشاورزی به چندین روش انجام می‌شود که بیشتر کشاورزان از روش غرقابی برای آبیاری مزارع کشاورزی خود استفاده می‌کنند. در این محتوا ما می خواهیم که نحوه کود دهی زاج آب در آبیاری غرقابی را برای شما که بسیار هم سوال پرسیده می‌شود در این مورد آموزش دهیم.
    ۳۰ مهر ۱۴۰۲
  • یکی از مدل های درآمدی که کشت زعفران دارد ، این است که افراد می‌توانند بسته بندی زعفران در خانه را با نام برند خود انجام دهند که بسته بندی زعفران در خانه هم شرایط خاص خودش را دارد. ما قصد داریم شرایط این کار را به طور کامل برای شما شرح دهیم. پس اگر می‌خواهید با شرایط ، این کار لذت بخش آشنا شوید ، حتما تا انتهای این محتوا با ماه چین همراه باشید.
    ۲۹ مهر ۱۴۰۲
  • کود آهن برای زعفران و اکثر مزارع کشاورزی، یکی از ضروری ترین کود ها مورد نیاز آن ها است چرا که درصد بالایی از زمین های کشور ما ایران کمبود شدید آهن دارند و حتما باید از کود آهن استفاده شود. از رویی دیگر اکثر اقلیم کشور ما دارای زمین هایی با خاک قلیایی و آهکی هستند که بیشترین کمبود آهن در این نوع خاک و اقلیم است.
    ۲۹ مهر ۱۴۰۲
  • در فصل زمستان و بهار ، در دامنه‌های زاگرس گلی زیبا به نام زعفران وحشی (جوقاسم) مشابه با زعفران از زمین میروید. در این مقاله میخواهیم طرز شناسایی زعفران کوهی از روی ظاهر، موارد مصرف، خواص و عواض را بصورت کلی بررسی کنیم.
    ۲۹ مهر ۱۴۰۲
  • گیاهان هم مانند ما انسان ها که برای رشد و بقا به غذا و مواد غذایی نیاز داریم به کود و کود دهی نیاز دارند تا بتوانند رشد و فعالیت مناسب خود را داشته باشند و از همه مهم تر زمان مناسب کود دهی گیاهان است که حتما باید در زمان مناسب خود انجام شود تا تاثیر مثبت خود را داشته باشد.
    ۲۹ مهر ۱۴۰۲
  • برای صحبت از تاثیر زعفران بر رشد مو باید اول بدونیم فولیکول چیه، چونکه زعفران روی فولیکول تاثیر مستقیم داره. فولیکول مو یه دستگاه پوستی تو پستاندارانه که کارش تولید کردن موئه.
    ۲۶ مهر ۱۴۰۲
  • در این مقاله تاریخچه زعفران در ایران و مورد برسی قرار میدیم
    ۲۶ مهر ۱۴۰۲
  • زعفران توی ساخت لوازم آرایشی بهداشتی، مثل کرم، صابون و غیره استفاده میشه که طبیعتا خوراکی نیست. توی این نوشته قراره در مورد صابون زعفرانی بخونیم. در واقع میخوایم به این بپردازیم که صابون زعفرانی چه خواصی برای پوست داره؟
    ۲۶ مهر ۱۴۰۲
  • زعفران یکی از خوش‌رنگ‌ترین و خوش‌طعم‌ترین ادویه‌های موجوده که تو پخت خیلی از غذاها کارایی داره و ما تو این مقاله از مستر زعفران می خوایم به مهمترین خواص اون و در کل به ارزش غذایی زعفران بپردازیم.
    ۲۶ مهر ۱۴۰۲
  • مُشکوفی یک دسر بسیار خوشمزه و سنتی مازندران است که طعم آن بسیار شبیه دنت می باشد.
    ۲۶ مهر ۱۴۰۲