|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
تو این مقاله می خوایم به سوال چگونه زعفران دم کرده درست کنیم بپردازیم و انواع روش دم کردن زعفران رو معرفی کنیم.
خب، طبیعتا اولین قدم برای استفاده از روش دم کردن زعفران با آب جوش، خریدن یه زعفران درجه یک و مممتاز از یه فروشنده معتبر و حتی الامکان خود کشاورزه. بعد زعفرانی که خرید کردید رو توی هاون بریزید و خیلی خوب بکوبید تا پودر بشن. برای کوبیدن زعفران یا همون سابیدن اش می تونید از قاشق استفاده کنید. چطوری؟ یه قاشق بردارید و با پشت قاشق روی زعفران ها بکشید. زعفران هاتون سابیده میشن به همین سادگی.
تو آخرین مرحله از آموزش دم کردن زعفران با آب جوش، روی زعفران های پودر شدتون آب جوش بریزید و درش رو با یه چیزی بپوشونید تا دم بکشه. تو این مرحله میتونید ظرفتون رو روی سماور بذارید تا با کمک دمای اون بهتر دم بکشه.
خب پس، ساده کنیم، من بعد اگر کسی، مثلا نوعروس خونوادتون، پرسید چگونه زعفران دم کنیم یا روش صحیح دم کردن زعفران چطوریاست؟ می گیم که کاری نداره. با یه قاشق زعفران رو پودرش کن، آب جوش بریز و بذار دم بکشه. خلاص.
تو روش دم کردن زعفران با یخ، اول از همه مثل روش قبلی زعفران مرغوبتون رو توی هاون بکوبید تا حسابی پودر بشه. بعد از این که پودر شد، حالا به جای استفاده از از آبجوش از یخ استفاده کنید. یعنی چند تا تیکه یخ بندازید روی زعفران هاتون و منتظر بمونید تا کم کم آب بشن.
چون تو روش دم کردن زعفران با یخ، تیکه های یخ به طور تدریجی آب می شن، خود به خود محلول خوشرنگتون شکل میگیره. تو روش دم کردن زعفران با یخ، محلولتون به مراتب خوشرنگ تر از محلولی که با آب جوش درست کردید درمیاد. همینطور مزیت دیگه ی این نحوه دم کردن زعفران نسبت به شیوه ی قبلی که گفتیم، اینه که این شکلی می تونید زعفران رو تو یخچال نگهداری کنید و همین باعث می شه برای یه سری رستوران ها و غذاخونه ها، بهترین روش دم کردن زعفران، همین روش دم کردن زعفران با یخ باشه.
تو این مقاله می خوایم به سوال چگونه زعفران دم کرده درست کنیم بپردازیم و انواع روش دم کردن زعفران رو معرفی کنیم.
خب، طبیعتا اولین قدم برای استفاده از روش دم کردن زعفران با آب جوش، خریدن یه زعفران درجه یک و مممتاز از یه فروشنده معتبر و حتی الامکان خود کشاورزه. بعد زعفرانی که خرید کردید رو توی هاون بریزید و خیلی خوب بکوبید تا پودر بشن. برای کوبیدن زعفران یا همون سابیدن اش می تونید از قاشق استفاده کنید. چطوری؟ یه قاشق بردارید و با پشت قاشق روی زعفران ها بکشید. زعفران هاتون سابیده میشن به همین سادگی.
تو آخرین مرحله از آموزش دم کردن زعفران با آب جوش، روی زعفران های پودر شدتون آب جوش بریزید و درش رو با یه چیزی بپوشونید تا دم بکشه. تو این مرحله میتونید ظرفتون رو روی سماور بذارید تا با کمک دمای اون بهتر دم بکشه.
خب پس، ساده کنیم، من بعد اگر کسی، مثلا نوعروس خونوادتون، پرسید چگونه زعفران دم کنیم یا روش صحیح دم کردن زعفران چطوریاست؟ می گیم که کاری نداره. با یه قاشق زعفران رو پودرش کن، آب جوش بریز و بذار دم بکشه. خلاص.
تو روش دم کردن زعفران با یخ، اول از همه مثل روش قبلی زعفران مرغوبتون رو توی هاون بکوبید تا حسابی پودر بشه. بعد از این که پودر شد، حالا به جای استفاده از از آبجوش از یخ استفاده کنید. یعنی چند تا تیکه یخ بندازید روی زعفران هاتون و منتظر بمونید تا کم کم آب بشن.
چون تو روش دم کردن زعفران با یخ، تیکه های یخ به طور تدریجی آب می شن، خود به خود محلول خوشرنگتون شکل میگیره. تو روش دم کردن زعفران با یخ، محلولتون به مراتب خوشرنگ تر از محلولی که با آب جوش درست کردید درمیاد. همینطور مزیت دیگه ی این نحوه دم کردن زعفران نسبت به شیوه ی قبلی که گفتیم، اینه که این شکلی می تونید زعفران رو تو یخچال نگهداری کنید و همین باعث می شه برای یه سری رستوران ها و غذاخونه ها، بهترین روش دم کردن زعفران، همین روش دم کردن زعفران با یخ باشه.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا