|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
انتخاب پیاز زعفران باکیفیت و مرغوب در زمان کاشت، سبب بهتر شدن نتیجه کشت و بالا رفتن کیفیت زعفران میشود. یکی از مهمترین اصلهای کشت و پرورش زعفران در خانه یا زمینهای کشاورزی چگونگی تشخیص پیاز زعفران خوب از نامرغوب است.
پیاز زعفران سالم ظاهری کاملا سفید رنگ دارد و هیچ گونه لکه قهوهای یا سیاه رنگ بر روی آن دیده نمیشود.
پیاز زعفران باید بدون آفت و قارچ باشد. در صورت وجود لکه قهوهای رنگ یا سیاه رنگ بر روی آن میتوان نتیجه گرفت که پیاز دارای کنه است.
از دیگر راههای تشخیص پیاز زعفران مرغوب میتوان به زدگی پیاز اشاره کرد. پیاز زعفران نباید زدگی داشته باشد. نکته قابلتوجه این است که در هنگام خارج کردن پیاز زعفران امکان دارد به صورت جزئی دچار زدگی شود که این مسئله کاملا عادی است. اگر کل پیازها دچار زدگی شوند، حالت گچی به خود خواهند گرفت و این باعث تنش پیاز زعفران میشود.
در هنگام برداشت پیاز زعفران پوشال آن به هیچ عنوان نباید کنده شود. زیرا این پوشال پیاز زعفران در مقابل سرما و گرما نقش محافظتی دارد و پیاز را از تنش و آسیبها حفظ میکند.
علاوه بر این زعفران نباید جوانه بزند یعنی در ماههای تیر و مرداد به هیچ عنوان نباید جوانهزدگی داشته باشد ولی در شهریور ماه پیاز زعفران به صورت جزئی جوانه میزند. چون در این ماه در مرحله بیداری قرار دارد. این مسئله باعث میشود تا جوانه بزند و در صورت کم و جزئی بودن جوانهزدگی مشکلی بهوجود نمیآید.
ولی اگر جوانه بیشتر از ۱ یا ۱.۵ سانتیمتر باشد در زمان کشت ممکن است جوانه آن پیازها کنده شود و اصطلاحا پیاز دیگر رشد نکند به مرور باعث از بین رفتن پیاز خواهد شد. اگر هم تکثیر شود پیاز خیلی ضعیفی تشکیل خواهد داد.
همچنین پیاز زعفران باید بدون ریشه باشد و در مرحله خواب به هیچ عنوان نباید عمل ریشهزایی صورت بگیرد، زیرا فرآیند ریشهزایی در پیاز زعفران بعد از کشت پیازها شروع میشود. در واقع پیاز باید حالت طبیعی خود را داشته باشد به عنوان مثال؛ پیازهای هویجی شکل هستند که جزو پیازهای ضعیف بهشمار میروند و نباید برای کشت از این نوع پیازها استفاده کرد.
انتخاب پیاز زعفران باکیفیت و مرغوب در زمان کاشت، سبب بهتر شدن نتیجه کشت و بالا رفتن کیفیت زعفران میشود. یکی از مهمترین اصلهای کشت و پرورش زعفران در خانه یا زمینهای کشاورزی چگونگی تشخیص پیاز زعفران خوب از نامرغوب است.
پیاز زعفران سالم ظاهری کاملا سفید رنگ دارد و هیچ گونه لکه قهوهای یا سیاه رنگ بر روی آن دیده نمیشود.
پیاز زعفران باید بدون آفت و قارچ باشد. در صورت وجود لکه قهوهای رنگ یا سیاه رنگ بر روی آن میتوان نتیجه گرفت که پیاز دارای کنه است.
از دیگر راههای تشخیص پیاز زعفران مرغوب میتوان به زدگی پیاز اشاره کرد. پیاز زعفران نباید زدگی داشته باشد. نکته قابلتوجه این است که در هنگام خارج کردن پیاز زعفران امکان دارد به صورت جزئی دچار زدگی شود که این مسئله کاملا عادی است. اگر کل پیازها دچار زدگی شوند، حالت گچی به خود خواهند گرفت و این باعث تنش پیاز زعفران میشود.
در هنگام برداشت پیاز زعفران پوشال آن به هیچ عنوان نباید کنده شود. زیرا این پوشال پیاز زعفران در مقابل سرما و گرما نقش محافظتی دارد و پیاز را از تنش و آسیبها حفظ میکند.
علاوه بر این زعفران نباید جوانه بزند یعنی در ماههای تیر و مرداد به هیچ عنوان نباید جوانهزدگی داشته باشد ولی در شهریور ماه پیاز زعفران به صورت جزئی جوانه میزند. چون در این ماه در مرحله بیداری قرار دارد. این مسئله باعث میشود تا جوانه بزند و در صورت کم و جزئی بودن جوانهزدگی مشکلی بهوجود نمیآید.
ولی اگر جوانه بیشتر از ۱ یا ۱.۵ سانتیمتر باشد در زمان کشت ممکن است جوانه آن پیازها کنده شود و اصطلاحا پیاز دیگر رشد نکند به مرور باعث از بین رفتن پیاز خواهد شد. اگر هم تکثیر شود پیاز خیلی ضعیفی تشکیل خواهد داد.
همچنین پیاز زعفران باید بدون ریشه باشد و در مرحله خواب به هیچ عنوان نباید عمل ریشهزایی صورت بگیرد، زیرا فرآیند ریشهزایی در پیاز زعفران بعد از کشت پیازها شروع میشود. در واقع پیاز باید حالت طبیعی خود را داشته باشد به عنوان مثال؛ پیازهای هویجی شکل هستند که جزو پیازهای ضعیف بهشمار میروند و نباید برای کشت از این نوع پیازها استفاده کرد.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا