|
|
مقایسه انتخاب شده ها
حذف همه
یکی از عواملی که در کیفیت زعفران حرف اول را میزند، نحوه خشک کردن آن است. اینکه با چه روشی و چه طور آن را خشک کنیم بسیار حائز اهمیت است. در هر ابعادی که زعفران دارید، چه کشاورز هستید یا در باغچه کوچک خود کاشتید، بهتر است بدانید بهترین نحوه خشک کردن زعفران چگونه است.
گل زعفران از گلبرگها (رنگ بنفش)، بساکها (رنگ زرد) و کلالهها (رنگ قرمز) تشکیل شده است. عموما کلالهها خشک میشوند ولی در بعضی مواقع گلبرگها نیز قابل خشک شدن هستند.
طرز خشک کردن گل زعفران در خانه به این صورت است که ابتدا کلاله را از گل جدا کنید سپس در هوای پاک یک پارچه بیندازید و گلها را روی آن پخش کنید.
ابتدا گلبرگهای زعفران را از کلالهها جدا کنید و فقط گلبرگها را برای خشککردن استفاده کنید.محیط خشک کردن باید دارای هوای پاک و خشک باشد. میتوانید یک پارچه یا کاغذ نیمهنفوذی را روی زمین پهن کنید.گلبرگها را به صورت پراکنده و بدون انباشته شدن روی سطح پارچه یا کاغذ قرار دهید.محیط خشککردن نباید مرطوب باشد و باید دارای تهویههوای خوبی باشد تا به خوبی از رطوبت گلبرگها خارج شود.گلبرگها را تحت تابش مستقیم خورشید قرار ندهید؛ زیرا این ممکن است باعث از دست رفتن رنگ و خواص زعفران شود. بهتر است در سایه آفتاب یا تحت تابش غیر مستقیم خورشید خشککنید.
دستگاههای خشککن اختصاصی برای زعفران وجود دارند که میتوانید از آنها برای خشککردن گلبرگهای زعفران استفاده کنید. این دستگاهها دارای تنظیمات مختلفی هستند که به شما اجازه میدهد دمای مناسب و زمان مناسب برای خشککردن را تنظیم کنید.
توجه کنید که گلها نباید روی هم انباشته شوند، سپس آنها را مقابل نور آفتاب یا روی بخاری بگذارید فقط نور مستقیم آفتاب نباید به گلبرگها بخورد، به این صورت شروع به خشک شدن میکنند.
ما در زعفران عاقله گلبرگ زعفران را به فروش میرسانیم. این محصول گلبرگ به همراه کلاله است وعلاوه بر زیبایی رنگدهی و عطر و طعم نیز دارد. شما میتوانید از همین قسمت آن را خریداری کنید.
اولین و مهمترین نکته در خشک کردن این است که بلافاصله بعد از جمع آوری زعفرانها، کلالهی آنها را از گلبرگ جدا کنید. زیرا زعفران زود فاسد میشود و همچنین جدا کردن کلالهها در سریعترین زمان ممکن در مرغوب بودن زعفران تاثیر زیادی دارد.
برای خشک کردن زعفران در منزل و در هوای آزاد اول باید کلالهها را از گلبرگ جدا کنید. برای این کار انتهای گلبرگ را گرفته و هر ۳ کلاله را باهم جدا کنید. سپس کلالههای جداشده را روی یک پارچه تمیز بریزید. و در اتاقی که عاری از آلودگی و غبار باشد قرار دهید.
مزایای روش هوای آزاد
کلالهها را به روش قبل روی پارچه تمیز یا الک بریزید و در معرض آفتاب بگذارید. در این روش حدودا بین ۸ تا ۱۲ روز زمان میبرد تا کلالههای زعفران خشک شوند.
یکی از عواملی که در کیفیت زعفران حرف اول را میزند، نحوه خشک کردن آن است. اینکه با چه روشی و چه طور آن را خشک کنیم بسیار حائز اهمیت است. در هر ابعادی که زعفران دارید، چه کشاورز هستید یا در باغچه کوچک خود کاشتید، بهتر است بدانید بهترین نحوه خشک کردن زعفران چگونه است.
گل زعفران از گلبرگها (رنگ بنفش)، بساکها (رنگ زرد) و کلالهها (رنگ قرمز) تشکیل شده است. عموما کلالهها خشک میشوند ولی در بعضی مواقع گلبرگها نیز قابل خشک شدن هستند.
طرز خشک کردن گل زعفران در خانه به این صورت است که ابتدا کلاله را از گل جدا کنید سپس در هوای پاک یک پارچه بیندازید و گلها را روی آن پخش کنید.
ابتدا گلبرگهای زعفران را از کلالهها جدا کنید و فقط گلبرگها را برای خشککردن استفاده کنید.محیط خشک کردن باید دارای هوای پاک و خشک باشد. میتوانید یک پارچه یا کاغذ نیمهنفوذی را روی زمین پهن کنید.گلبرگها را به صورت پراکنده و بدون انباشته شدن روی سطح پارچه یا کاغذ قرار دهید.محیط خشککردن نباید مرطوب باشد و باید دارای تهویههوای خوبی باشد تا به خوبی از رطوبت گلبرگها خارج شود.گلبرگها را تحت تابش مستقیم خورشید قرار ندهید؛ زیرا این ممکن است باعث از دست رفتن رنگ و خواص زعفران شود. بهتر است در سایه آفتاب یا تحت تابش غیر مستقیم خورشید خشککنید.
دستگاههای خشککن اختصاصی برای زعفران وجود دارند که میتوانید از آنها برای خشککردن گلبرگهای زعفران استفاده کنید. این دستگاهها دارای تنظیمات مختلفی هستند که به شما اجازه میدهد دمای مناسب و زمان مناسب برای خشککردن را تنظیم کنید.
توجه کنید که گلها نباید روی هم انباشته شوند، سپس آنها را مقابل نور آفتاب یا روی بخاری بگذارید فقط نور مستقیم آفتاب نباید به گلبرگها بخورد، به این صورت شروع به خشک شدن میکنند.
ما در زعفران عاقله گلبرگ زعفران را به فروش میرسانیم. این محصول گلبرگ به همراه کلاله است وعلاوه بر زیبایی رنگدهی و عطر و طعم نیز دارد. شما میتوانید از همین قسمت آن را خریداری کنید.
اولین و مهمترین نکته در خشک کردن این است که بلافاصله بعد از جمع آوری زعفرانها، کلالهی آنها را از گلبرگ جدا کنید. زیرا زعفران زود فاسد میشود و همچنین جدا کردن کلالهها در سریعترین زمان ممکن در مرغوب بودن زعفران تاثیر زیادی دارد.
برای خشک کردن زعفران در منزل و در هوای آزاد اول باید کلالهها را از گلبرگ جدا کنید. برای این کار انتهای گلبرگ را گرفته و هر ۳ کلاله را باهم جدا کنید. سپس کلالههای جداشده را روی یک پارچه تمیز بریزید. و در اتاقی که عاری از آلودگی و غبار باشد قرار دهید.
مزایای روش هوای آزاد
کلالهها را به روش قبل روی پارچه تمیز یا الک بریزید و در معرض آفتاب بگذارید. در این روش حدودا بین ۸ تا ۱۲ روز زمان میبرد تا کلالههای زعفران خشک شوند.
تحویل اکسپرس
امکان پرداخت درب منزل
پاسخگویی 24 ساعته
ضمانت برگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا